Ladataan...

Lumen 75w Xenon-sarja

Rating:
88 % of 100
  • Tehokkain xenon-sarjamme
  • Korkea teho, matala virrankulutus
  • Laatusarja
Alkaen 149 €

sis.alv

varastossa
Autossasi käytettävän polttimon tyyppi. Tämän voit tarkistaa tuoteselaimestamme tai autosi käyttöoppaasta.
Trykk på kjøp for å velge produkt
Tuotenumero
12002-H

EI

TULLIA

100%

TYYTYVÄISYYSTAKUU

90 PÄIVÄN

VAIHTO-OIKEUS

Kirjoita oma mielipiteesi

Miten arvioisit tämän tuotteen?

Teknisk informasjon

Ylimääräistä hyödyllistä tietoa

Mikä minun pitää valita?

Kelvin

Lyhyesti selitettynä - valon väri. Suosituin on 6000k, joka on puhdas valkoinen. Lue lisää kelvinistä: Kelvin-opas

Jännite

Tästä valitaan ajoneuvon käyttämä jännite, jännitteellä on merkitystä vain ballastin kannalta. Henkilöautoissa on tavallisesti 12v, kun taas traktorit ja kuorma-autot käyttävät normaalista 24v.

Wattiteho

Xenon-sarjan wattiteho määrittää sen, kuinka paljon tehoa xenon-polttimoista saadaan ja kuinka paljon valoa saat. 35w on niin sanottu vakioteho, kaikissa autoissa, joissa xenon-järjestelmä on vakiona, on 35w teho. Suosittelemme tätä vahvuutta lähi- ja sumuvaloille. 55w sen sijaan on toinen vaihto, joka antaa hieman enemmän valotehoa, laskennallisesti yleensä 20 % enemmän valoa kuin 35w. Suosittelemme 55w LED-lisävalopaneeleille maksimaalisen tehon saavuttamiseksi.

Takuu

Kaikkien xenonien odotettu käyttöikä on noin 2 500 tuntia. Siksi saat 1 vuoden takuun, kun ostat xenon-tuotteet meiltä. On myös mahdollista ostaa vuoden lisätakuu täältä: 2 vuoden pidennetty takuu

Adapteri jälkiasenteisille xenoneille

Joissakin autoissa käytetään halogeenipolttimoiden kiinnitykseen adaptereita, yleensä teräsklipsejä tai muoviadaptereita, joihin polttimo kiinnitetään ajovaloon asennusta varten. Alkuperäiset adapterit on tehty halogeenipolttimoille, minkä vuoksi ne eivät yleensä sovi xenon-polttimoille. Siksi olemme suunnitelleet omat adapterimme, jotka korvaavat alkuperäiset, mutta ovat xenon-sarjojemme xenon-polttimoille muokattuja. Xenon-polttimoiden adapterivalikoiman löydät täältä: xenon-polttimoiden adapterit

Lumen 75w Xenon-sarja

Paras xenon-sarjamme!

Onko sinulla suuri lisävalo, josta haluaisit vielä paremmin valoa? Silloin tässä on setti sinulle. Tämän on mitattu olevan jopa 10 kertaa tehokkaampi kuin halogeenin. Näin saat todellakin valtavasti tehoa, joka antaa lisävaloistasi uskomattoman määrän valoa.

Paljon tehoa, mutta myös enemmän lämpöä!

Tämä sarja on tarkoitettu käytettäväksi lisävaloissa. Jos tällaista settiä käytetään auton alkuperäisissä umpioissa, voi lämpötila nousta liian suureksi ja jopa tärvellä umpiot. Lämmölle tarvitaan tilaa, minkä vuoksi sarja soveltuu parhaiten lisävaloihin. Parhaiten lämpöä sietää Ø22 tai suurempi lisävalo, jolloin saat myös erittäin hyvännäköistä valoa, mikä tekee kaukovaloistasi mahtavat.

Plug and play

Tämä sarja on erittäin helppo asentaa ja sopii useimpiin kantoihin plug and play -periaatteella. Mikäli käytössäsi on H16, H11, H8 tai H9, tarvitset myös adapterin, jotta koko sarja toimii plug and play -periaatteella.

Mitä pakkaus sisältää?

Pakkaus sisältää 2 xenon-polttimoa, 2 ballastia ja ruotsinkielisen käyttöohjeen.

Lumen Systems logo

Lumen edustaa hyvää laatua ja erittäin suurta valotehoa hintaansa nähden. Lumen-tuotteen kanssa voit olla varma, että saat tuotteen, joka on apunasi kun sitä tarvitset - riippumatta siitä, oletko liikkeellä autolla, veneellä tai traktorilla. Lumen-valikoimasta löydät runsaasti jännittäviä ja valaisevia tuotteita kaikkiin mahdollisiin tarpeisiin.

Lumen tarjoaa jopa 5 vuoden takuun, katso takuuehdot.
Katso kaikki Lumenin tuotteet

Kelvinguide

Lys av

3000 K

4300 K

6000 K

8000 K

10000 K

Fin bil, men her mangler det noen lys. Trykk på menyen over for å prøve de forskjellige kelvin-fargene på bilen og se forskjellen.

LumenDaylight.fi – Arvostelut