Valikko

Lumen 75w Xenon-sarja

  • Tehokkain xenon-sarjamme
  • Korkea teho, matala virrankulutus
  • Laatusarja
127

sis. alv

Availability: Varastossa

help
6000k on kylmänvalkoinen ja suositeltu vaihtoehto. 4300k on myös hyvä, mutta valon sävy on hieman lämpimämpi. Lue lisää kelvin-oppaastamme.
help
Autossasi käytettävän polttimon tyyppi. Tämän voit tarkistaa tuoteselaimestamme tai autosi käyttöoppaasta.
Tuotenumero: 12002-H

PÄIVITTÄISET

TOIMITUKSET

100 %

TYYTYVÄISYYSTAKUU

90 PÄIVÄN

VAIHTO-OIKEUS

Lisätiedot

Tekniset tiedot

Mikä minun pitää valita?

Kelvin

Lyhyesti selitettynä - valon väri. Suosituin on 6000k, joka on puhdas valkoinen. Lue lisää kelvinistä: Kelvin-opas

Jännite

Tästä valitaan ajoneuvon käyttämä jännite, jännitteellä on merkitystä vain ballastin kannalta. Henkilöautoissa on tavallisesti 12v, kun taas traktorit ja kuorma-autot käyttävät normaalista 24v.

Wattiteho

Xenon-sarjan wattiteho määrittää sen, kuinka paljon tehoa xenon-polttimoista saadaan ja kuinka paljon valoa saat. 35w on niin sanottu vakioteho, kaikissa autoissa, joissa xenon-järjestelmä on vakiona, on 35w teho. Suosittelemme tätä vahvuutta lähi- ja sumuvaloille. 55w sen sijaan on toinen vaihto, joka antaa hieman enemmän valotehoa, laskennallisesti yleensä 20 % enemmän valoa kuin 35w. Suosittelemme 55w LED-lisävalopaneeleille maksimaalisen tehon saavuttamiseksi.

Takuu

Kaikkien xenonien odotettu käyttöikä on noin 2 500 tuntia. Siksi saat 1 vuoden takuun, kun ostat xenon-tuotteet meiltä. On myös mahdollista ostaa vuoden lisätakuu täältä: 2 vuoden pidennetty takuu

Adapteri jälkiasenteisille xenoneille

Joissakin autoissa käytetään halogeenipolttimoiden kiinnitykseen adaptereita, yleensä teräsklipsejä tai muoviadaptereita, joihin polttimo kiinnitetään ajovaloon asennusta varten. Alkuperäiset adapterit on tehty halogeenipolttimoille, minkä vuoksi ne eivät yleensä sovi xenon-polttimoille. Siksi olemme suunnitelleet omat adapterimme, jotka korvaavat alkuperäiset, mutta ovat xenon-sarjojemme xenon-polttimoille muokattuja. Xenon-polttimoiden adapterivalikoiman löydät täältä: xenon-polttimoiden adapterit

Arvostelut

Bra men ikke bra

Tenkt jeg kunne prøve det ut på noen gamle hella lykter. Funka på den ene men fikk en defekt ballaster. God nok service til at se sendte en ny med en gang. Fikk installert den nye og begge lyste i ca 1t før den andre tok kvelden... begynner å lure på kvaliteten her, lyser som bare F!
Postet 2.3.2021 - Icrsjr

Veldig bra

Veldig bra
Postet 28.12.2020 - Kevin

Meget bra!

Har 3x55w xenon i fra Lumen fra før og ville prøve dette 75w kitet. Dette lyser veldig bra og er en stor økning i fra 55w. Har vært montert i ca en mnd nå og fungerer feilfritt. Ledningsnettet som fulgte med virket også veldig bra.

Dette kan anbefales på det sterkeste hvis du har noen gamle "bøtter" du vil sparke liv i
Postet 23.11.2020 - Alf-André

Xenon

Dette xenonsettet lyser bra å er igrunn vertt pengene
Postet 4.3.2019 - Gullik Lome

Kirjoita oma mielipiteesi

You're reviewing: Lumen 75w Xenon-sarja

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

Rangering
Kuvaus

Details

Lumen 75w Xenon-sarja

Paras xenon-sarjamme!

Onko sinulla suuri lisävalo, josta haluaisit vielä paremmin valoa? Silloin tässä on setti sinulle. Tämän on mitattu olevan jopa 10 kertaa tehokkaampi kuin halogeenin. Näin saat todellakin valtavasti tehoa, joka antaa lisävaloistasi uskomattoman määrän valoa.

Paljon tehoa, mutta myös enemmän lämpöä!

Tämä sarja on tarkoitettu käytettäväksi lisävaloissa. Jos tällaista settiä käytetään auton alkuperäisissä umpioissa, voi lämpötila nousta liian suureksi ja jopa tärvellä umpiot. Lämmölle tarvitaan tilaa, minkä vuoksi sarja soveltuu parhaiten lisävaloihin. Parhaiten lämpöä sietää Ø22 tai suurempi lisävalo, jolloin saat myös erittäin hyvännäköistä valoa, mikä tekee kaukovaloistasi mahtavat.

Plug and play

Tämän sarjan asennus on yksinkertaista ja sarja sopii plug and play -periaatteella useimpiin polttimokantoihin. Jos tarvitset H16-, H11-, H8- tai H9-polttimot, tarvitset myös tämän liittimen, jotta koko sarja toimii plug and play -periaatteella: liitinadapteri

Mitä pakkaus sisältää?

Pakkaus sisältää 2 xenon-polttimoa, 2 ballastia ja ruotsinkielisen käyttöohjeen.

Lumen Systems logo

Lumen edustaa hyvää laatua ja erittäin suurta valotehoa hintaansa nähden. Lumen-tuotteen kanssa voit olla varma, että saat tuotteen, joka on apunasi kun sitä tarvitset - riippumatta siitä, oletko liikkeellä autolla, veneellä tai traktorilla. Lumen-valikoimasta löydät runsaasti jännittäviä ja valaisevia tuotteita kaikkiin mahdollisiin tarpeisiin.

Lumen tarjoaa jopa 5 vuoden takuun, katso takuuehdot.
Katso kaikki Lumenin tuotteet

Kelvin-opas

Valot pois päältä

3000 K

4300 K

6000 K

8000 K

10000 K

Hieno auto, mutta valot puuttuvat. Paina kuvan yllä olevia painikkeita kokeillaksesi auton valoja.

Video

Close
999 kr gjenstår til gratis frakt