Valikko

Lumen H16 Yellowlook

  • Halogeeni
  • 3000k keltainen väri
  • Vintage-tyyli
-15%

Regular Price: 15,90

Kampanjahinta 13,50

sis. alv

Availability: Tulee varastossa

Tuotenumero: 14212

PÄIVITTÄISET

TOIMITUKSET

100 %

TYYTYVÄISYYSTAKUU

90 PÄIVÄN

VAIHTO-OIKEUS

Lisätiedot

HUOM!!- H16 polttimokanta on identtinen H11-kannan kanssa, joten ne ovat vaihdettavissa keskenään. Eroa on pelkästään tehossa. Esimerkiksi H8 on alun perin 35w ja H11 55w. Kyseessä on H11-polttimo, jonka olemme listanneet H8-polttimoksi, jotta löydät sen helpommin.

HB3, H8, H9, HB4, H16 ja H11 eivät ole e-hyväksyttyjä.

Arvostelut

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tämän tuotteen

Kirjoita oma mielipiteesi

You're reviewing: Lumen H16 Yellowlook

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

Rangering
Kuvaus

Details

Lumen H16 Yellowlook

Halogeenipolttimot keltaisella valolla.

Vaihda tylsät ja alkuperäiset halogeenipolttimot Yellowlook-polttimoihin. Kyseessä on erikoisvalmisteinen halogeenipolttimo, jossa lasin ympärillä on keltainen kalvo. Näin saadaan aikaan keltaista valoa, jonka värilämpötila on noin 3000k, ja jonka ansiosta kontrasti on huomattavasti vahvempi ajettaessa sateessa, lumella ja hämärässä. Polttimot antavat autolle myös herkullisen "vintage"-tyylin.

Mikä tekee Yellowlookista niin hyvän?

Polttimoilla on E-merkintä ja ne on siis hyväksytty tieliikennekäyttöön. Koska kyseessä ovat halogeenipolttimot, eivät nämä valot aiheuta virheilmoituksia, joita sekä xenon- että LED-valot saattavat aiheuttaa. Saat siistiä keltaista valoa ilman suurta lisätyötä ja muokkauksia. Parasta näissä keltaisissa polttimoissa on se, että olet paremmin varustautunut huonoon säähän ja näet tien terävämmin lumella, sateessa ja hämärässä.

Mitä pakkaus sisältää?

Pakkaus sisältää 2 kpl Yellowlook-polttimoita.

Lumen Systems logo

Lumen edustaa hyvää laatua ja erittäin suurta valotehoa hintaansa nähden. Lumen-tuotteen kanssa voit olla varma, että saat tuotteen, joka on apunasi kun sitä tarvitset - riippumatta siitä, oletko liikkeellä autolla, veneellä tai traktorilla. Lumen-valikoimasta löydät runsaasti jännittäviä ja valaisevia tuotteita kaikkiin mahdollisiin tarpeisiin.

Lumen tarjoaa jopa 5 vuoden takuun, katso takuuehdot.
Katso kaikki Lumenin tuotteet

Video

Close
999 kr gjenstår til gratis frakt