Ladataan...

Redtronic kiinnike

 • Varoitusvalopaneeleille
 • 8 erilaista varianttia
 • Useita kiinnitysvaihtoehtoja
Alkaen 76,45 € Regular Price 139 €

sis.alv

varastossa
Tuotenumero
53053-H

EI

TULLIA

100%

TYYTYVÄISYYSTAKUU

90 PÄIVÄN

VAIHTO-OIKEUS

Kirjoita oma mielipiteesi

Miten arvioisit tämän tuotteen?

Teknisk informasjon

Imukuppi

 • Takuu: 2 vuotta
 • Käyttöalue : Lisävarusteet

Kattokaideklipsi

 • Takuu: 2 vuotta
 • Käyttöalue : Lisävarusteet

Klipsit

 • Takuu: 2 vuotta
 • Käyttöalue : Lisävarusteet

Kaareva kiinnike

 • Takuu: 2 vuotta
 • Käyttöalue : Lisävarusteet

Puristimet

lightbar_fixing_methods_11.jpg

- Tuotenumero: 53057

- Kiinnitystapa: irrotettava

Yksinkertainen kiinnitystapa, joka ei ole pysyvä. Tässä käytetään "kynsiä", jotka voi kiinnittää ajoneuvon ovenkarmeihin, kattotelineisiin tai vastaaviin, jotta kattopaneeli pysyy paikallaan. Käytetään kattopaneeleissa, joissa on seuraavan mallin konsoli. Voidaan säätää moneen eri kulmaan ja sopii useimpiin ajoneuvoihin.

Kiinnikkeet kattokaiteisiin

lightbar_fixing_methods_41.jpg

- Tuotenumero: 53054

- Kiinnitystapa: irrotettava


Irrotettavat kiinnikkeet kattokaiteisiin. Kattokaiteisiin kiinnitettävät kiinnikkeet pitävät kattopaneelin paikallaan. Tuloksena saadaan aikaan yksinkertainen ja irrotettava asennus, jonka profiili on matala.

Kattokaidekiinnike

lightbar_fixing_methods_51.jpg

- Tuotenumero: 53053

- Kiinnitystapa: pysyvä

Kiinnike ruuvataan kattokaiteen läpi, jolloin saadaan aikaan matalaprofiilinen asennus ilman, että paneelia tarvitsee kiinnittää suoraan koriin.

Kattotelinekiinnike

lightbar_fixing_methods_61.jpg

- Tuotenumero: 53052

- Kiinnitystapa: pysyvä

Kiinnike ruuvataan kattotelineen läpi, jolloin saadaan aikaan matalaprofiilinen asennus ilman, että paneelia tarvitsee kiinnittää suoraan koriin. Toimii täydellisesti esimerkiksi Thulen kattotelineiden kanssa.

Imukuppi

lightbar_fixing_methods_71.jpg

- Tuotenumero: 53051

- Kiinnitystapa: irrotettava

Voimakkaat imukupit valopaneelin asentamiseen katolle. Kätevä irrotettava ratkaisu, joka voidaan asentaa suoraan auton katon tai takaluukun päälle. HUOM! Valopaneelien takuu ei ole voimassa, jos näitä kiinnikkeitä käytetään yli 80 cm paneeleissa. Suosittelemme käyttämään remmejä/naruja.

Magneetti

lightbar_fixing_methods_81.jpg

- Tuotenumero: 53050

- Kiinnitystapa: irrotettava

Voimakkaat magneetit valopaneelin asentamiseen katolle. Magneetit on testattu 235 km/h vauhdissa, mikä tekee niistä erittäin luotettavat. HUOM! Valopaneelien takuu ei ole voimassa, jos näitä kiinnikkeitä käytetään yli 80 cm paneeleissa. Suosittelemme käyttämään remmejä/naruja.

Redtronic kiinnike

Redtronicin vaihtoehtoinen kiinnike

Redtronic tarjoaa Redtronic-kattotelineelle kokonaiset 8 asennusvaihtoehtoa. Katso kaikki vaihtoehdot havainnekuvineen "Lisätiedot"-välilehdeltä. Hinta sisältää valikoiman kattotelineitä kattopaneelille.

Redtronic logo

Brittiläinen Redtronic on valmistanut huippuluokan varoitusvaloja vuodesta 1983 lähtien ja voi hyvällä syyllä tarjota 5 vuoden takuun. Koko tuotanto hoidetaan Englannissa. Tuotevalikoima huutaa laatua kauttaaltaan, ja painopiste on hyväksytyillä varoitusvalojärjestelmillä. Redtronicin tuotteita on saatavilla 42 maassa ympäri maailman, Lumen Daylight toimii Redtronicin jakelijana.

Katso kaikki Redtronicin tuotteet
LumenDaylight.fi – Arvostelut