Ladataan...

Lazer Linear keskikiinnike

Rating:
100 % of 100
  • Keskelle kiinnitettävä kiinnike
  • Joustava asennus
  • Linear-sarjalle
20,90 €

sis.alv

100+ varastossa
Tuotenumero
LZ1124K

EI

TULLIA

100%

TYYTYVÄISYYSTAKUU

90 PÄIVÄN

VAIHTO-OIKEUS

Kirjoita oma mielipiteesi

Miten arvioisit tämän tuotteen?

Teknisk informasjon

  • lyhtykotelon väri: Musta
  • Takuu: 5 vuotta
  • Käyttöalue : Lisävarusteet

Lazer Linear keskikiinnike

Keskikiinnike Linear-sarjan helpompaan asennukseen

Koska Linear-valojen mukana toimitetaan vain sivukiinnikkeet, voi valojen asennus olla joskus hieman hankalaa, mikäli kiinnikkeet eivät sovi asennuspinnalle. Jos esimerkiksi haluat asentaa Linear-valon kilpitelineeseen, eivät kyseiset sivukiinnikkeet sovi telineeseen. Linear-valojen keskikiinnikkeellä asennuksesta tulee huomattavasti yksinkertaisempaa. Nämä kiinnikkeet asennetaan valon takapuolelle ja niitä voidaan siirrellä koko matkalla valon pituussuunnassa, jolloin aikaan saadaan täydellinen asennus. Linear 6 -valolle suositellaan 1 kiinnikettä, kun taas Linear 12- ja 18 -valoille on suositeltavaa käyttää 2 kiinnikettä.

Mitä pakkaus sisältää?

Pakkaus sisältää 1 lasitäytteisen nylon-kiinnikkeen ruostumattomilla ruuveilla, muttereilla ja aluslevyille. Valo ei sisälly toimitukseen, se on ostettava erikseen.

Lazer Lamps logo

Lumen Daylight on Lazer-jakelija ja meiltä löydät kaikki kyseisen tuotemerkin tuotteet. Lazer-tuotteet valmistetaan Iso-Britanniassa ja ne tunnetaan hyväksyttyjen, e-merkittyjen ja referenssiluvun omaavien LED-valojen tuotannosta, jotka valaisevat kauas. Tunnet varmasti Lazerin moottoriurheilun yhteydestä, jossa näkyy kyseisen valmistajan upeita valopanssareita ja valtavia umpioita. LED-valot antavat erittäin hyvän ja yhtenäisen valokuvion, joka tarjoaa sekä hyvän kantaman että leveitä "hotspot"-kohtia - ja erittäin mukavan värilämpötilan. Kaikilla tuotteilla on 5 vuoden takuu.

Katso kaikki Lazerin tuotteet

Suositellut Lisävarusteet