Valikko

Lazer relesarja (yhdelle)

  • Täydellinen relesarja
  • Yhdelle valolle
  • Plug and play
47,50

sis. alv

Availability: Varastossa

Tuotenumero: LZ8226-12V-SW-H

PÄIVITTÄISET

TOIMITUKSET

100 %

TYYTYVÄISYYSTAKUU

90 PÄIVÄN

VAIHTO-OIKEUS

Arvostelut

Hyggelig handel

Kjempe service. Fikk feil vare, mn dem ordnet dette fortløpende.
Postet 16.2.2021 - Åge johnny

Kirjoita oma mielipiteesi

You're reviewing: Lazer relesarja (yhdelle)

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

Rangering
Kuvaus

Details

Lazerin yhden valon relesarja

Täydellinen relesarja yhdelle valolle

Useimpien Lazer-valojen mukana ei toimiteta relesarjaa. Tämä johtuu siitä, että sinulle halutaan antaa mahdollisuus valita, montako valoa haluat asentaa, ja valita oikea relesarja sen perusteella. Tässä relesarjassa on yksi liitin ja sarja on tehty heille, joiden tarvitsee asentaa vain yksi valo. Tästä saat plug & play -relesarjan Lazerin valoille.

Plug & play - yksinkertainen asennus

Lazerin relesarjassa on vesitiivis superseal-liitin, joka sopii yhteen Lazerin valojen kanssa Plug and Play -periaatteella. Relesarjassa on kaksi johtoa, jotka asennetaan akkuun virran saamiseksi, sekä vesitiivis rele, joka ohjaa valon toimintaa. Kaikkiin relesarjoihin sisältyy katkaisin, mutta sen käyttö on vapaaehtoista.

Mikä relesarja minun kannattaa valita?

Lazer tarjoaa 3 erilaista relesarjaa yhdellä liittimellä. Se, minkä sarjan tarvitset, voi vaihdella riippuen valostasi. Yllä olevalta lisätietolehdeltä saat kattavan kuvan siitä, minkä valojen kanssa eri relesarjat sopivat.

Mitä pakkaus sisältää?

Pakkaus sisältää täydellisen relesarjan katkaisijalla ja liittimellä yhdelle valolle.

Lazer Lamps logo

Lumen Daylight on Lazer-jakelija ja meiltä löydät kaikki kyseisen tuotemerkin tuotteet. Lazer-tuotteet valmistetaan Iso-Britanniassa ja ne tunnetaan hyväksyttyjen, e-merkittyjen ja referenssiluvun omaavien LED-valojen tuotannosta, jotka valaisevat kauas. Tunnet varmasti Lazerin moottoriurheilun yhteydestä, jossa näkyy kyseisen valmistajan upeita valopanssareita ja valtavia umpioita. LED-valot antavat erittäin hyvän ja yhtenäisen valokuvion, joka tarjoaa sekä hyvän kantaman että leveitä "hotspot"-kohtia - ja erittäin mukavan värilämpötilan. Kaikilla tuotteilla on 5 vuoden takuu.

Katso kaikki Lazerin tuotteet

Video

Close
999 kr gjenstår til gratis frakt