Ladataan...

Lazer tukitanko

  • Tukee valoa
  • Vähentää tärinää
  • Yleismalli
19,90 €

sis.alv

50+ varastossa
Tuotenumero
LZ1121K-SGL

EI

TULLIA

100%

TYYTYVÄISYYSTAKUU

90 PÄIVÄN

VAIHTO-OIKEUS

Kirjoita oma mielipiteesi

Miten arvioisit tämän tuotteen?

Teknisk informasjon

  • lyhtykotelon väri: Musta
  • Takuu: 5 vuotta
  • Käyttöalue : Lisävarusteet

Lazer tukitanko

Jykevä tukitanko valon tueksi.

Lazerin tukitangon avulla voi tehdä Lazerin valoista vakaammat, ja tuen asennus on erittäin helppoa. Tukitanko on muotoiltu niin, että se sopii valon ylä- ja alapuolella oleviin railoihin, joten tangon voi asentaa haluamaansa kohtaan. Näin asennetusta valosta tulee erittäin vakaa ja valokuvion tärinä vähenee huomattavasti.

Mikä tekee tästä tuotteesta niin hyvän?

Tukitanko on erittäin tukeva ja auttaa tukemaan Lazer-valoa. Tukitanko on tehty Lazerin ST-, Triple-R- ja T-sarjan valoille. Tuki on erittäin laadukas ja sitä voidaan taivuttaa jopa 90 astetta, joten se voidaan asentaa autoon niin vaaka- kuin pystysuunnassa.

Mitä pakkaus sisältää?

Pakkaus sisältää 1 tukitangon ja ruuvit asennusta varten.

Lazer Lamps logo

Lumen Daylight on Lazer-jakelija ja meiltä löydät kaikki kyseisen tuotemerkin tuotteet. Lazer-tuotteet valmistetaan Iso-Britanniassa ja ne tunnetaan hyväksyttyjen, e-merkittyjen ja referenssiluvun omaavien LED-valojen tuotannosta, jotka valaisevat kauas. Tunnet varmasti Lazerin moottoriurheilun yhteydestä, jossa näkyy kyseisen valmistajan upeita valopanssareita ja valtavia umpioita. LED-valot antavat erittäin hyvän ja yhtenäisen valokuvion, joka tarjoaa sekä hyvän kantaman että leveitä "hotspot"-kohtia - ja erittäin mukavan värilämpötilan. Kaikilla tuotteilla on 5 vuoden takuu.

Katso kaikki Lazerin tuotteet

Suositellut Lisävarusteet

LumenDaylight.fi – Arvostelut