Ladataan...

Lazer yläkiinnike

Rating:
100 % of 100
  • Tukee lisävaloja
  • Kiinnitä lisävalot toisiinsa
  • Yleismalli
20,90 €

sis.alv

10+ varastossa
Tuotenumero
LZ1120K

EI

TULLIA

100%

TYYTYVÄISYYSTAKUU

90 PÄIVÄN

VAIHTO-OIKEUS

Kirjoita oma mielipiteesi

Miten arvioisit tämän tuotteen?

Teknisk informasjon

  • lyhtykotelon väri: Musta
  • Takuu: 5 vuotta
  • Käyttöalue : Lisävarusteet

Lazer yläkiinnike

Jykevä yläkiinnike valojen kiinnittämiseksi toisiinsa.

Lazerin yläkiinnikkeen avulla voit kiinnittää kaksi valoa toisiinsa valojen rungoista ylä- ja alareunasta löytyvien "railojen" avulla. Näin valoista tulee huomattavasti vakaammat. Kiinnike auttaa myös ehkäisemään valokuvion värinöitä ja tärinöitä. Lazer-yläkiinnike sopii kaikkiin Lazerin valoihin.

Mikä tekee tästä tuotteesta niin hyvän?

Yläkiinnike on erittäin vakaa ja auttaa tukemaan Lazer-lisävaloja. Kiinnike on erittäin laadukas, ja kiinnittämällä valot yhteen saat yhden valon. Tällöin tarvitaan myös vain yksi kiinnike yhtä valoa kohden.

Mitä pakkaus sisältää?

Pakkaus sisältää 1 yläkiinnikkeen sekä ruuvit asennusta varten.

Lazer Lamps logo

Lumen Daylight on Lazer-jakelija ja meiltä löydät kaikki kyseisen tuotemerkin tuotteet. Lazer-tuotteet valmistetaan Iso-Britanniassa ja ne tunnetaan hyväksyttyjen, e-merkittyjen ja referenssiluvun omaavien LED-valojen tuotannosta, jotka valaisevat kauas. Tunnet varmasti Lazerin moottoriurheilun yhteydestä, jossa näkyy kyseisen valmistajan upeita valopanssareita ja valtavia umpioita. LED-valot antavat erittäin hyvän ja yhtenäisen valokuvion, joka tarjoaa sekä hyvän kantaman että leveitä "hotspot"-kohtia - ja erittäin mukavan värilämpötilan. Kaikilla tuotteilla on 5 vuoden takuu.

Katso kaikki Lazerin tuotteet

Suositellut Lisävarusteet

LumenDaylight.fi – Arvostelut