Ladataan...

Lazer Linear tukitanko

Rating:
100 % of 100
  • Tukee valoja
  • Vähentää tärinää
  • Linear-sarjaan
17,90 €

sis.alv

20+ varastossa
Tuotenumero
LZ1128K-B

EI

TULLIA

100%

TYYTYVÄISYYSTAKUU

90 PÄIVÄN

VAIHTO-OIKEUS

Kirjoita oma mielipiteesi

Miten arvioisit tämän tuotteen?

Teknisk informasjon

  • lyhtykotelon väri: Musta
  • Takuu: 5 vuotta
  • Käyttöalue : Lisävarusteet

Lazer Linear tukitanko

Jykevät tukitangot valojen tukemiseen

Lazerin tukitankojen avulla voit vakauttaa Linear-valot. Tankojen asennus on erittäin yksinkertaista. Tuen kiinnikkeet on tehty sopimaan valon takaosan uriin, joten tukitanko voidaan kiinnittää valon pitkälle sivulle mihin kohtaan tahansa. Näin valosta tulee huomattavasti vakaampi ja valokuvion värinä vähenee merkittävästi.

Mikä tekee tästä tuotteesta niin hyvän?

Tukitangot ovat erittäin jykevät ja auttavat tukemaan Lazer-valoja. Kiinnikkeet on valmistettu 2 mm ruostumattomasta teräksestä ja niitä voidaan taivuttaa jopa 90 astetta, joten ne voidaan asentaa autoon sekä vaaka- että pystysuunnassa. Voit käyttää valon tukemiseen useita tukitankoja, mikä on erityisen kätevää suurempien valojen kanssa, kuten Linear 18 ja siitä suuremmat mallit.

Mitä pakkaus sisältää?

Pakkaus sisältää 1 tukitangon ja asennukseen tarvittavat ruuvit.

Lazer Lamps logo

Lumen Daylight on Lazer-jakelija ja meiltä löydät kaikki kyseisen tuotemerkin tuotteet. Lazer-tuotteet valmistetaan Iso-Britanniassa ja ne tunnetaan hyväksyttyjen, e-merkittyjen ja referenssiluvun omaavien LED-valojen tuotannosta, jotka valaisevat kauas. Tunnet varmasti Lazerin moottoriurheilun yhteydestä, jossa näkyy kyseisen valmistajan upeita valopanssareita ja valtavia umpioita. LED-valot antavat erittäin hyvän ja yhtenäisen valokuvion, joka tarjoaa sekä hyvän kantaman että leveitä "hotspot"-kohtia - ja erittäin mukavan värilämpötilan. Kaikilla tuotteilla on 5 vuoden takuu.

Katso kaikki Lazerin tuotteet

Suositellut Lisävarusteet