Ladataan...

Lazer lisävaloteline

Rating:
97 % of 100
  • Lisävaloille ja LED-paneeleille
  • Sopii kaikkiin valoihin ja autoihin
  • Kätevä yleismalli
45,90 €

sis.alv

50+ varastossa
Tuotenumero
LZNPM03

EI

TULLIA

100%

TYYTYVÄISYYSTAKUU

90 PÄIVÄN

VAIHTO-OIKEUS

Kirjoita oma mielipiteesi

Miten arvioisit tämän tuotteen?

Teknisk informasjon

  • lyhtykotelon väri: Musta
  • Takuu: 5 vuotta
  • Käyttöalue : Lisävarusteet

Lazer lisävaloteline

Lisävaloteline valojen yksinkertaiseen asennukseen

Tässä on Lazerin lisävaloteline, joka soveltuu erityisen hyvin LED-valopaneeleille. Se on muotoiltu sopimaan kaikille Lazerin hyväksytyille LED-paneeleille, mutta sitä voidaan käyttää myös monien muiden tuotteiden kanssa. Kiinnikkeet ovat 100 % yleismalliset ja takaavat lisävalojen hyvän, tukevan ja yksinkertaisen asennuksen.

Yleismallinen ja joustava

Tämä pakkaus sisältää kaksi kiinnikettä, jotka voidaan kiinnittää juuri sinne, mihin ne haluat, jotta kiinnityskohtien väli sopii täydellisesti ratkaisuusi. Kiinnikkeet toimivat erinomaisesti LED-paneeleille ja lisävaloille, ja niitä voidaan käyttää myös suurempien tuotteiden kanssa, jos kiinnikkeet asennetaan rekisterikilven sivuille. Vain mielikuvitus on rajana!

Mitä pakkaus sisältää?

Pakkaus sisältää 2 kiinnikettä, 8 ruostumatonta M6-ruuvia pultteineen ja aluslevyineen sekä 8 itseporautuvaa ruuvia rekisterikilven taakse asennusta varten.

Lazer Lamps logo

Lumen Daylight on Lazer-jakelija ja meiltä löydät kaikki kyseisen tuotemerkin tuotteet. Lazer-tuotteet valmistetaan Iso-Britanniassa ja ne tunnetaan hyväksyttyjen, e-merkittyjen ja referenssiluvun omaavien LED-valojen tuotannosta, jotka valaisevat kauas. Tunnet varmasti Lazerin moottoriurheilun yhteydestä, jossa näkyy kyseisen valmistajan upeita valopanssareita ja valtavia umpioita. LED-valot antavat erittäin hyvän ja yhtenäisen valokuvion, joka tarjoaa sekä hyvän kantaman että leveitä "hotspot"-kohtia - ja erittäin mukavan värilämpötilan. Kaikilla tuotteilla on 5 vuoden takuu.

Katso kaikki Lazerin tuotteet

Suositellut Lisävarusteet