Ladataan...

Lazer Ford Ranger maskikiinnike

  • Mallikohtainen
  • Sopii Ranger 2016+
  • Uppoasennus
60,90 €

sis.alv

1-4 varastossa
Tuotenumero
LZVIFK-RANGER-01K

EI

TULLIA

100%

TYYTYVÄISYYSTAKUU

90 PÄIVÄN

VAIHTO-OIKEUS

Kirjoita oma mielipiteesi

Miten arvioisit tämän tuotteen?

Teknisk informasjon

  • Takuu: 5 vuotta
  • Käyttöalue : Lisävarusteet
  • Automerkki: Ford
  • Automalli: Ranger

Lazer Ford Ranger maskikiinnike

Mallikohtainen maskisarja huomaamattomaan uppoasennukseen

Uppoasennus on yksi suosituimpia tapoja asentaa lisävalo, ja tällä tavalla saadaan aikaan huomaamaton ja elegantti lisävaloasennus. Tällaisen asennuksen toteuttaminen ei aina ole helppoa, mutta Lazerin mallikohtainen maskikiinnike helpottaa asiaa huomattavasti. Tästä saat valmiin ratkaisun autoosi, jolla saat yksinkertaisen ja hyvän asennuksen.

Mitä hyötyä uppoasennuksesta on?

Upotettavasta kiinnikkeestä on monia etuja. Monet eivät halua, että lisävalo muuttaa auton ulkonäköä, ja upotettavan kiinnikkeen avulla tämä voidaan välttää. Valo on huomaamaton, mutta tarjoaa silti fantastisen kaukovalon. Lisäksi valo on paremmin suojassa varkauksilta ja kaikelta muulta, kun se on upotettu maskiin.

Mitkä valot sopivat tähän maskisettiin?

Tämän maskisetin kanssa voidaan käyttää Lazer Linear 18 -valoa, joka sopii täydellisesti auton alamaskiin. Huomaa, että tämä maskisetti sopii vain niihin Ford Ranger -malleihin, joissa ei ole mukautuvaa vakionopeudensäädintä. Asennusohjeet ja listan käytettävistä valoista näet yllä olevasta lisätiedot-välilehdestä.

Mitä pakkaus sisältää?

Pakkaus sisältää kaikki tarvittavat asennustarvikkeet ja asennusoppaan. Valo ei sisälly toimitukseen, vaan se on ostettava erikseen.

Lazer Lamps logo

Lumen Daylight on Lazer-jakelija ja meiltä löydät kaikki kyseisen tuotemerkin tuotteet. Lazer-tuotteet valmistetaan Iso-Britanniassa ja ne tunnetaan hyväksyttyjen, e-merkittyjen ja referenssiluvun omaavien LED-valojen tuotannosta, jotka valaisevat kauas. Tunnet varmasti Lazerin moottoriurheilun yhteydestä, jossa näkyy kyseisen valmistajan upeita valopanssareita ja valtavia umpioita. LED-valot antavat erittäin hyvän ja yhtenäisen valokuvion, joka tarjoaa sekä hyvän kantaman että leveitä "hotspot"-kohtia - ja erittäin mukavan värilämpötilan. Kaikilla tuotteilla on 5 vuoden takuu.

Katso kaikki Lazerin tuotteet

Suositellut Lisävarusteet