Ladataan...

KC Hilites Daylighter LED-lisävalo

Rating:
100 % of 100
  • Pyöreät LED-lisävalot
  • Musta tai kromi
  • 2 100 lumen

sis.alv

Ei varastossa
Tuotenumero
KC652-H

EI

TULLIA

100%

TYYTYVÄISYYSTAKUU

90 PÄIVÄN

VAIHTO-OIKEUS

Kirjoita oma mielipiteesi

Miten arvioisit tämän tuotteen?

Teknisk informasjon

KC Hilites Daylighter LED-lisävalo

Kahden tehokkaan ja hyväksytyn LED-lisävalon setti!

Tämä setti sisältää uskomattoman hyvät ja hyväksytyt LED-lisävalot, joiden muoto on klassisen pyöreä. Nämä sopivat sinulle, jos haluat vanhanajan lisävalot, mutta vieläkin paremmin valoa. Niissä on tehoa mahtavasti yli 2000 lumenia ja niiden kantama on valtava, jolloin saat hyvän näkyvyyden eteenpäin - eli sinne, minne sitä kaipaatkin.

Mikä tekee tästä valosta niin hyvän?

Hyvä valoteho, hyvä laatu ja erinomainen kantama ovat kolme hyvää syytä valita juuri tämä setti. Valot omaavat klassisen ulkonäön, jota moni haluaa, ja sopivat täten kaikkiin autoihin. Niillä on myös E-hyväksyntä ja ne on hyväksytty lisävalokäyttöön. Valot valmistetaan Yhdysvalloissa ja niillä on uskomattoman hyvä takuu, kokonaiset 23 vuotta. Näiden kanssa vaihdat todennäköisesti ennemmin autoa kuin lisävaloja uudelleen.

Spot-valokuvio - mahtava kantama

Nämä fantastiset LED-lisävalot panostavat ennen kaikkea hyvään, yli 700 metrin kantamaan, mutta valokeilan leveys on myös erittäin hyvä, mikä saa aikaan hyvän yhdistelmän ja valaisee koko tien. Kyseessä on erittäin hyvä valokuvio, joka tarjoaa uskomattoman hyvän päivityksen kaukovaloille.

Mitä pakkaus sisältää?

Pakkaus sisältää 2 KC Hilites Daylighter -lisävaloa, 2 kivisuojaa, täydellisen relesarjan ja katkaisijan.

LumenDaylight.fi – Arvostelut