Valikko

Lumen ProSystem H4

  • Paras xenon-sarjamme
  • Canbus-takuu
  • 3-4 kertaa enemmän valoa
127

sis. alv

Availability: Varastossa

help
6000k on kylmänvalkoinen ja suositeltu vaihtoehto. 4300k on myös hyvä, mutta valon sävy on hieman lämpimämpi. Lue lisää kelvin-oppaastamme.
help
35w antaa vähintään kolme kertaa tehokkaampaa valoa ja suositellaan lähivaloiksi. 55w on neljä kertaa tehokkaampi ja suositellaan kaukovaloiksi.
Tuotenumero: 12001-H4B-H

PÄIVITTÄISET

TOIMITUKSET

100 %

TYYTYVÄISYYSTAKUU

90 PÄIVÄN

VAIHTO-OIKEUS

Lisätiedot

Tekniset tiedot

Mikä minun pitää valita?

Kelvin

Lyhyesti selitettynä - valon väri. Suosituin on 6000k, joka on puhdas valkoinen. Lue lisää kelvinistä: Kelvin-opas

Jännite

Tästä valitaan ajoneuvon käyttämä jännite, jännitteellä on merkitystä vain ballastin kannalta. Henkilöautoissa on tavallisesti 12v, kun taas traktorit ja kuorma-autot käyttävät normaalista 24v.

Wattiteho

Xenon-sarjan wattiteho määrittää sen, kuinka paljon tehoa xenon-polttimoista saadaan ja kuinka paljon valoa saat. 35w on niin sanottu vakioteho, kaikissa autoissa, joissa xenon-järjestelmä on vakiona, on 35w teho. Suosittelemme tätä vahvuutta lähi- ja sumuvaloille. 55w sen sijaan on toinen vaihto, joka antaa hieman enemmän valotehoa, laskennallisesti yleensä 20 % enemmän valoa kuin 35w. Suosittelemme 55w LED-lisävalopaneeleille maksimaalisen tehon saavuttamiseksi.

Takuu

Kaikkien xenonien odotettu käyttöikä on noin 2 500 tuntia. Siksi saat 1 vuoden takuun, kun ostat xenon-tuotteet meiltä. On myös mahdollista ostaa vuoden lisätakuu täältä: 2 vuoden pidennetty takuu

Adapteri jälkiasenteisille xenoneille

Joissakin autoissa käytetään halogeenipolttimoiden kiinnitykseen adaptereita, yleensä teräsklipsejä tai muoviadaptereita, joihin polttimo kiinnitetään ajovaloon asennusta varten. Alkuperäiset adapterit on tehty halogeenipolttimoille, minkä vuoksi ne eivät yleensä sovi xenon-polttimoille. Siksi olemme suunnitelleet omat adapterimme, jotka korvaavat alkuperäiset, mutta ovat xenon-sarjojemme xenon-polttimoille muokattuja. Xenon-polttimoiden adapterivalikoiman löydät täältä: xenon-polttimoiden adapterit

Arvostelut

Xenon lys på LandcrusLandcruiser

Enkelt og greit sett. Rask montering og få dagers leveringstid
Postet 16.12.2020 - Børge

Funker bra

Gir godt lys, og bixenon-funksjonen er genial, og fungerer veldig bra i lykter som ble laget for vanlige halogenpærer.

Eneste minuset er at ledningen hoppet utav sikringsholderen, og lå farlig nærmt minuspolen. Jeg vet ikke om dette kan ha skjedd under montering, men verdt å bruke 5 sekunder å sjekke før du installerer ledningsnettet som følger med.
Postet 10.12.2020 - Adrian

Forbedrer sikten og sikkerheten betraktelig

Rimelig og god xenon pakke som lyser meget bra og er enkelt å installere
Postet 21.10.2020 - Werner

Godt fornøyd.

Brukte mye tid på å montere fordi-
Pga trangt motorrom forsøkte jeg å montere ballaster under batteribrettet. Denne lampa ville ikke lyse. Da jeg endelig forstod problemet flyttet jeg ballaster til et annet sted. Siden har jeg ikke hatt problemer.
Dette burde være omtalt i produktbeskrivelsen!
Jeg har montert inn nye hovedlys så alt fremstår som nytt.
Jeg opplever at det er noe svekket lys de første fem meterne på nærlys og litt for mye spredning på fjernlys.
Alt i alt har jeg fått betrakteligere bedre lys.
Ingen møtende biler har gitt signal om at de blir blendet.
Postet 20.10.2020 - Vidar

Bra

Bra å lyst lys
Postet 14.9.2020 - Vebjørn

Bra og enkelt

Bra lys som og er veldig enkelt å montere
Postet 6.1.2020 - Joakim

En ny lys værden

Monterte dette på MC'en i dag, enkelt og forståelig oppkobling.
Fantastisk lys, meget fornøyd etter en kjøretur i kveld/natt :)
Postet 27.7.2019 - bmo

Natta ble til dag

Installerte dette produktet i løpet av mellom 30 - 45 min. Veldig enkel og godt forklarende veileding, om man er vant til å lese slikt.

Testet det, og det fungerte umiddelbart. Opplevelsen av å kjøre bil i mørket er noe helt annet med dette produktet! Har en bobil jeg kommer til å montere det samme produktet på.

Terningkast 6!
Postet 27.6.2018 - Kai

Kirjoita oma mielipiteesi

You're reviewing: Lumen ProSystem H4

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

Rangering
Kuvaus

Details

Lumen ProSystem HB4 Xenon

Paras xenon-sarjamme!

Haluatko päivittää tylsät halogeenipolttimosi xenon-valoihin? Silloin tämä sarja on sinua varten. Ei enää keltaisia vanhoja polttimoita, joiden teho on heikko, vaan siistiä valkoista valoa, joka antaa paljon tehoa. Xenon on nimittäin 3-4 kertaa valoisampi kuin halogeeni. Tämä setti sopii autoihin, joissa on normaalisti HB4-polttimot. Valoissa on sekä sumuvalot että kaukovalot.

Mikä tekee ProSystemistä niin hyvän?

Tämän setin avulla voit asentaa xenonit autoon, jossa on normaalisti halogeenivalot. Päivittämällä xenoneihin saat paljon enemmän tehoa, paremman näkyvyyden ja pimeässä ajamisesta tulee turvallisempaa. Valkoinen ja terävä valo tekee myös autosta paljon paremman näköisen kuin perinteisten halogeenipolttimoiden kellertävä hohde. Xenonin elinikä on pitkä ja se vaatii erittäin vähän huoltoa. ProSystem eroaa ESystemistä siinä, että ProSystem takaa sen, että virheilmoituksia ei tule ollenkaan. Tämä sarja on nimittäin canbus-yhteensopiva ja sopii siksi täydellisesti uudempiin autoihin. Sarjan asennus itse on myös uskomattoman yksinkertaista.

Mitä pakkaus sisältää?

Pakkaus sisältää 2 xenon-polttimoa, 2 ballastia ja ruotsinkielisen käyttöohjeen.

Lumen Systems logo

Lumen edustaa hyvää laatua ja erittäin suurta valotehoa hintaansa nähden. Lumen-tuotteen kanssa voit olla varma, että saat tuotteen, joka on apunasi kun sitä tarvitset - riippumatta siitä, oletko liikkeellä autolla, veneellä tai traktorilla. Lumen-valikoimasta löydät runsaasti jännittäviä ja valaisevia tuotteita kaikkiin mahdollisiin tarpeisiin.

Lumen tarjoaa jopa 5 vuoden takuun, katso takuuehdot.
Katso kaikki Lumenin tuotteet

Kelvin-opas

Valot pois päältä

3000 K

4300 K

6000 K

8000 K

10000 K

Hieno auto, mutta valot puuttuvat. Paina kuvan yllä olevia painikkeita kokeillaksesi auton valoja.

Video

Close
999 kr gjenstår til gratis frakt