Lumen LED ProSystem

Rating:
90 % of 100
 • Lähi-, kauko- ja sumuvalo
 • Tehokas valo
 • Hyvin valoa tielle
Alkaen 99,90 €

sis.alv

varastossa
Tuotenumero
13127-H

EI

TULLIA

100%

TYYTYVÄISYYSTAKUU

90 PÄIVÄN

VAIHTO-OIKEUS

Kirjoita oma mielipiteesi

Miten arvioisit tämän tuotteen?

Teknisk informasjon

TEKNISET TIEDOT
 • Jännite: 9–32 volttia
 • Raakateho lumen: 3 000 lumenia
 • Virrankäyttö: 25 wattia
 • Virran voimakkuus: 2,08 amp
 • Käyttölämpötila: -40℃ – +80℃
 • CAN-bus-yhteensopiva: kyllä (useimmissa autoissa)
 • EMC-sertifioitu: kyllä
 • Takuu: 2 vuotta
 • Koko:
  Polttimon kokonaispituus: 90 mm
  Polttimon pituus kannasta: 60 mm
  Polttimon halkaisija: 17 mm
  Halkaisija suurimmillaan: 48 mm

 • Sisältää kaksi polttimoa ja kaksi vastusta
canbus-warning-symbol.png

POLTTIMONVALVONTA (CAN-BUS)

Polttimosetti on CAN-BUS-yhteensopiva ja toimii useimmissa autoissa ilman ongelmia, kuten virheilmoituksia. Poikkeuksia toki on, usein saksalaiset autot saattavat hieman nirsoilla tämän LED-setin suhteen. Autamme joko poistamaan virheilmoitukset tai vaihtamaan toiseen tuotteeseen, mikäli asian suhteen esiintyy ongelmia. Mikäli ongelmia esiintyy, suosittelemme tätä vastusta ongelman ratkaisuksi: LED-sarjan vastus.

Lumen LED ProSystem

Tehokkaimmat LED-polttimomme!

Tässä on yksi myydyimmistä tuotteistamme. Tämä sarja pitää sisällään LED-polttimot, jotka sopivat täydellisesti sumuvaloiksi ja antavat erittäin hyvännäköistä valoa. Sen lisäksi, ettäs aat hyvin valaisevat polttimot, saat myös siistiä kylmänvalkoista valoa, joka kohentaa auton ulkonäköä. Kyseessä on yksi eniten myydyistä tuotteistamme, joka tarjoaa erittäin hyvän päivityksen valoille.

Mikä tekee LED-Prosystemistä niin hyvän?

LED-Prosystemin paras puoli on, että kun vaihdat LED-polttimoihin, saat huomattavasti pidemmän käyttöiän ja jykevämmät polttimot. Yhden polttimon teho on 3 000 lumenia, mikä valaisee tien oikein hyvin. Suosittelemme tätä sarjaa sumuvaloiksi, mutta olemme saaneet myös hyvää palautetta, jonka mukaan sarja soveltuu myös lähivaloiksi. Suosittelemme kuitenkin lähi- ja kaukovaloiksi aina ensin xenoneita, mutta nämä sopivat täydellisesti sumuvaloiksi. 6000k antaa siistiä kylmänvalkoista väriä, joka antaa autolle nykyaikaisen ulkonäön. Sopii myös hyvin yhteen muiden LED-polttimoiden tai xenonien kanssa. H4- ja H13-versioissa on sekä lähi- että kaukovalo samassa polttimossa. Muissa polttimotyypeissä on vain yksi toiminto, ja niitä käytetään tavallisesti sumu-, lähi- tai kaukovaloina.

Canbus

Tämä setti sisältää myös kaksi vastusta. Näin ei pitäisi esiintyä virheilmoituksia LED-polttimoihin vaihdon yhteydessä. Tämä toimii erinomaisesti lähes kaikissa autoissa, mutta joskus tosin käy niin, että tarvitaan lisävastus auton ollessa hieman nirso. Useimmissa tapauksissa kaikki toimii kuitenkin erinomaisesti ilman virheilmoituksia.

Mitä pakkaus sisältää?

Pakkaus sisältää 2 LED-polttimoa ja 2 vastusta.

Lumen Systems logo

Lumen edustaa hyvää laatua ja erittäin suurta valotehoa hintaansa nähden. Lumen-tuotteen kanssa voit olla varma, että saat tuotteen, joka on apunasi kun sitä tarvitset - riippumatta siitä, oletko liikkeellä autolla, veneellä tai traktorilla. Lumen-valikoimasta löydät runsaasti jännittäviä ja valaisevia tuotteita kaikkiin mahdollisiin tarpeisiin.

Lumen tarjoaa jopa 5 vuoden takuun, katso takuuehdot.
Katso kaikki Lumenin tuotteet
LumenDaylight.fi – Arvostelut