Valikko

Lumen Superseal relesarja

  • Täydellinen relesarja
  • Täydellinen Lazerin valoille
  • Plug and play
26,20

sis. alv

Availability: Varastossa

Tuotenumero: 14737-H

PÄIVITTÄISET

TOIMITUKSET

100 %

TYYTYVÄISYYSTAKUU

90 PÄIVÄN

VAIHTO-OIKEUS

Lisätiedot

Liitäntäkaavio

Lumen-relesarja on suunniteltu käyttäjäystävälliseksi ja joustavaksi relesarjaksi, jota voidaan käyttää kaikenlaisissa autoissa lisävalojen asennukseen. Jos valojen sytyttämiseen ja sammuttamiseen aiotaan käyttää katkaisijaa, käytetään relesarjaa sellaisenaan.

Sarjassa on O-renkaat, jotka asennetaan akun plus- ja miinusnapoihin; nämä on koodattu punaisella (+) ja mustalla (-). Punaiseen johtoon on asennettu valmiiksi sulake.

Valojen liittimet ovat plug & play, eli valo liitetään suoraan relesarjaan. Tämän jälkeen katkaisija määrittää sen, milloin valo on päällä. Jos lisävalojen sytyttämiseen/sammuttamiseen halutaan käyttää esimerkiksi auton LED-valopaneelin ohjausvirtasignaalia, katso alla olevasta liitäntäkaaviosta kaksi eri ratkaisua.

Liitäntäkaavio ilman katkaisijaa

Katkaisijaa ei ole pakko käyttää, jos kaukovalojen on tarkoitus syttyä ja sammua yhdessä auton LED-valopaneelin kanssa. Tällä kytkennällä kaukovalot syttyvät/sammuvat automaattisesti yhdessä auton LED-valopaneelin kanssa. Tämä on hyväksytty liitäntä. Tässä liitännässä noudatetaan ensin yllä olevia ohjeita, mutta tässä relesarjasta poistetaan katkaisija. Kun katkaisija on poistettu, on jäljellä 3 irtojohtoa, jotka on koodattu punaisella (jatkuva plus), mustalla (jatkuva maa), ja valkoisella tai sinisellä (ohjausvirta).

Punainen ja musta johto otetaan pois, sillä näitä EI käytetä. Valkoinen johto on se, joka ohjaa relettä, ja sitä ohjataan plus-virralla. Tämä liitetään auton LED-valopaneelin plus-virtaan. Kun tämä on tehty, on liitäntä valmis ja lisävalo syttyy ja sammuu yhdessä auton LED-valopaneelin kanssa.

Liitäntäkaavio katkaisijalla

Jotkut haluavat käyttää liitäntää, jossa lisävalo syttyy ja sammuu yhdessä auton LED-valopaneelin kanssa, mutta jossa on myös mahdollisuus sammuttaa lisävalo kokonaan. Tämä on hyvä ratkaisu, jos lisävalo on erittäin tehokas, jolloin saadaan aikaan mahdollisuus aikaa sekä lisävalon kanssa, että vain auton LED-valopaneelin kanssa. Tässä liitännässä noudatetaan ensin yllä olevia ohjeita, mutta tässä katkaisijalle vaihdetaan yksi johto. Punainen katkaisijalle menevä johto otetaan pois, sitä ei käytetä, eli se pitää eristää. Punaisen johdon paikalle katkaisijaan tulee uros-kaapelikenkä. Tähän kytketään auton ohjausvirtasignaali. Tarvitsee siis leikata uusi johto ja asentaa se naaras-kaapelikenkään, joka asennetaan katkaisijaan punaisen johdon paikalle. Uuden johdon toinen pää liitetään auton ohjausvirtaan. Tämä on auton LED-valopaneelin plus-virta.

Kun tämä liitäntä on tehty, katkaisija määrittää sen, milloin lisävalo saa palaa. Kun katkaisija on päällä, syttyy ja sammuu lisävalo aina yhdessä auton LED-valopaneelin kanssa. Kun katkaisija on pois päältä, ei lisävalo syty laisinkaan.

Arvostelut

Godt produkt

Kjøpte superseal relésett til bruk med Lazerlamps Linear 18 Elite på en Tesla Model X. Fantastisk enkelt og godt produkt. Litt lang ledning, men stues greit bort ved batteriet.
Postet 7.2.2021 - Bjarte

Enkel montering

Gjør moteringsjobben enkel og grei
Postet 27.1.2021 - Sjur

Bra kvalitet

Kjempe bra!
Postet 25.1.2021 - Bengt Olav

Fint kabelsett

Kult og enkelt kabelsett.

Virker som det er bra kvalitet. Bra lengde på kablene slik at det fint passer til både store og små biler.

Til min golf hadde jeg over en meter til overs i hver ende.

Bryteren som følger med virker veldig flott, men den ser helt teit ut så den byttet jeg ut med en annen bryter.
Postet 25.12.2020 - Lars

Kjempebra sett!

Supert sett med gode koblinger og bryter.
Postet 25.12.2020 - Morgan

Bra ledningsnett

Ledningsnettet som du får kjøpt er genialt, du slipper masse arbeid, jeg liker det.
Postet 13.12.2020 - Roy Frode

Fornøyd

Fungerer bra.
Postet 12.12.2020 - Jan

Mer for pengene

Bestilte sett for 1 lys. Da de var fri sendte de sett for 2 til samme pris. Enkelt og feste samt nok lengde på kablene.
Postet 12.12.2020 - Knut

Smart og enkel løsning

Lett og montere. Måtte modifisere litt, men medfølgende skjema og alternative anvisninger fungerte godt.
Postet 12.12.2020 - Rolf Inge

Enkelt å koble opp.

Et sett som gjorde det veldig enkelt og koble opp.
Postet 8.12.2020 - Kevin

Enkelt å koble opp.

Et sett som gjorde det veldig enkelt og koble opp.
Postet 8.12.2020 - Kevin

Plug and play

Relesettet fungerer som forventet, plug and play, genialt enkelt.
Postet 7.12.2020 - Roy-Kjetil

Helt supert Anbefales

Passet perfekt til lyktene jeg kjøpte og gjorde monteringen enkel
Postet 18.11.2020 - Helge

Fint!

Dette fungerer helt fint
Postet 2.10.2020 - Frank

Bra kobling

Topp sett
Postet 28.9.2020 - Jan erik Krohn

Toppers

Superenkel å montere
Postet 14.9.2020 - Remi

Kirjoita oma mielipiteesi

You're reviewing: Lumen Superseal relesarja

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

Rangering
Kuvaus

Details

Lumen Superseal relesarja

Täydellinen plug and play -relesarja

Tässä on täydellinen relesarja, jossa on Superseal-liittimet. Näin saadaan aikaan plug and play -ratkaisu lisävaloille, joissa on kyseinen liitin. Muun muassa Lazer käyttää Superseal-liittimiä kaikissa valoissaan. Tämä on tehokas ja takuulla laadukas relesarja, joka kestää jopa 80A ja jossa on 30A sulake.

Mallikohtainen

Tämä relesarja on erityisen hyvä vaihtoehto, jos aiot asentaa Lazer-lisävaloja. Superseal-liitin tarjoaa plug and play -ratkaisun relesarjan, akun ja lisävalojen välille. Lisäksi saat katkaisijan, jossa on pieni diodi. Katkaisija voidaan myös ottaa pois, jos sitä ei haluta käyttää.

Tekniset tiedot

Tässä relesarjassa käytettävät liittimet ovat tavallisia 2-napaisia Superseal-liittimiä. Superseal on yleismallinen liitinmalli, kuten Deutsch. Jos sinulla on Superseal-liittimiä käyttävät lisävalot, sopii tämä relesarja sinulle täydellisesti.

Mitä pakkaus sisältää?

Pakkaus sisältää yhden täydellisen relesarjan katkaisijalla.
Liitinten määrä valitaan ostopainikkeen yllä olevasta valikosta ja riippuu siitä, montako valoa aiotaan asentaa.

Lumen Systems logo

Lumen edustaa hyvää laatua ja erittäin suurta valotehoa hintaansa nähden. Lumen-tuotteen kanssa voit olla varma, että saat tuotteen, joka on apunasi kun sitä tarvitset - riippumatta siitä, oletko liikkeellä autolla, veneellä tai traktorilla. Lumen-valikoimasta löydät runsaasti jännittäviä ja valaisevia tuotteita kaikkiin mahdollisiin tarpeisiin.

Lumen tarjoaa jopa 5 vuoden takuun, katso takuuehdot.
Katso kaikki Lumenin tuotteet
Close
999 kr gjenstår til gratis frakt