Ladataan...

Lumen Superseal relesarja

Rating:
95 % of 100
 • Täydellinen relesarja
 • Täydellinen Lazerin valoille
 • Plug and play
Alkaen 40,90 €

sis.alv

varastossa
Trykk på kjøp for å velge produkt
Tuotenumero
14737-H

EI

TULLIA

100%

TYYTYVÄISYYSTAKUU

90 PÄIVÄN

VAIHTO-OIKEUS

Kirjoita oma mielipiteesi

Miten arvioisit tämän tuotteen?

Teknisk informasjon

Vakio - 1x liitin

 • Takuu: 1 vuosi
 • Käyttöalue : Lisävarusteet
 • Virtaliitin: Superseal - 2 pin
 • Jännite: 12 V

Vakio - 2x liitin

 • Takuu: 1 vuosi
 • Käyttöalue : Lisävarusteet
 • Virtaliitin: Superseal - 2 pin
 • Jännite: 12 V

Huomiovalolla - 1x liitin

 • Takuu: 1 vuosi
 • Käyttöalue : Lisävarusteet
 • Virtaliitin: Superseal - 3 pin
 • Jännite: 12 V

Huomiovalolla - 2x liitin

 • Takuu: 1 vuosi
 • Käyttöalue : Lisävarusteet
 • Virtaliitin: Superseal - 3 pin
 • Jännite: 12 V

Ylimääräistä hyödyllistä tietoa

Lumen-relesarja on suunniteltu käyttäjäystävälliseksi ja joustavaksi relesarjaksi, jota voidaan käyttää kaikenlaisissa autoissa lisävalojen asennukseen. Jos valojen sytyttämiseen ja sammuttamiseen aiotaan käyttää katkaisijaa, käytetään relesarjaa sellaisenaan.

Sarjassa on O-renkaat, jotka asennetaan akun plus- ja miinusnapoihin; nämä on koodattu punaisella (+) ja mustalla (-). Punaiseen johtoon on asennettu valmiiksi sulake.

Valojen liittimet ovat plug & play, eli valo liitetään suoraan relesarjaan. Tämän jälkeen katkaisija määrittää sen, milloin valo on päällä. Jos lisävalojen sytyttämiseen/sammuttamiseen halutaan käyttää esimerkiksi auton LED-valopaneelin ohjausvirtasignaalia, katso alla olevasta liitäntäkaaviosta kaksi eri ratkaisua.

Liitäntäkaavio ilman katkaisijaa

Katkaisijaa ei ole pakko käyttää, jos kaukovalojen on tarkoitus syttyä ja sammua yhdessä auton LED-valopaneelin kanssa. Tällä kytkennällä kaukovalot syttyvät/sammuvat automaattisesti yhdessä auton LED-valopaneelin kanssa. Tämä on hyväksytty liitäntä. Tässä liitännässä noudatetaan ensin yllä olevia ohjeita, mutta tässä relesarjasta poistetaan katkaisija. Kun katkaisija on poistettu, on jäljellä 3 irtojohtoa, jotka on koodattu punaisella (jatkuva plus), mustalla (jatkuva maa), ja valkoisella tai sinisellä (ohjausvirta).

Punainen ja musta johto otetaan pois, sillä näitä EI käytetä. Valkoinen johto on se, joka ohjaa relettä, ja sitä ohjataan plus-virralla. Tämä liitetään auton LED-valopaneelin plus-virtaan. Kun tämä on tehty, on liitäntä valmis ja lisävalo syttyy ja sammuu yhdessä auton LED-valopaneelin kanssa.

Liitäntäkaavio katkaisijalla

Jotkut haluavat käyttää liitäntää, jossa lisävalo syttyy ja sammuu yhdessä auton LED-valopaneelin kanssa, mutta jossa on myös mahdollisuus sammuttaa lisävalo kokonaan. Tämä on hyvä ratkaisu, jos lisävalo on erittäin tehokas, jolloin saadaan aikaan mahdollisuus aikaa sekä lisävalon kanssa, että vain auton LED-valopaneelin kanssa. Tässä liitännässä noudatetaan ensin yllä olevia ohjeita, mutta tässä katkaisijalle vaihdetaan yksi johto. Punainen katkaisijalle menevä johto otetaan pois, sitä ei käytetä, eli se pitää eristää. Punaisen johdon paikalle katkaisijaan tulee uros-kaapelikenkä. Tähän kytketään auton ohjausvirtasignaali. Tarvitsee siis leikata uusi johto ja asentaa se naaras-kaapelikenkään, joka asennetaan katkaisijaan punaisen johdon paikalle. Uuden johdon toinen pää liitetään auton ohjausvirtaan. Tämä on auton LED-valopaneelin plus-virta.

Kun tämä liitäntä on tehty, katkaisija määrittää sen, milloin lisävalo saa palaa. Kun katkaisija on päällä, syttyy ja sammuu lisävalo aina yhdessä auton LED-valopaneelin kanssa. Kun katkaisija on pois päältä, ei lisävalo syty laisinkaan.

Lumen Superseal relesarja

Täydellinen plug and play -relesarja

Tässä on täydellinen relesarja, jossa on Superseal-liittimet. Näin saadaan aikaan plug and play -ratkaisu lisävaloille, joissa on kyseinen liitin. Muun muassa Lazer käyttää Superseal-liittimiä kaikissa valoissaan. Tämä on tehokas ja takuulla laadukas relesarja, joka kestää jopa 80A ja jossa on 30A sulake.

Mallikohtainen

Tämä relesarja on erityisen hyvä vaihtoehto, jos aiot asentaa Lazer-lisävaloja. Superseal-liitin tarjoaa plug and play -ratkaisun relesarjan, akun ja lisävalojen välille. Lisäksi saat katkaisijan, jossa on pieni diodi. Katkaisija voidaan myös ottaa pois, jos sitä ei haluta käyttää.

Tekniset tiedot

Tässä relesarjassa käytettävät liittimet ovat tavallisia 2-napaisia Superseal-liittimiä. Superseal on yleismallinen liitinmalli, kuten Deutsch. Jos sinulla on Superseal-liittimiä käyttävät lisävalot, sopii tämä relesarja sinulle täydellisesti.

Mitä pakkaus sisältää?

Pakkaus sisältää yhden täydellisen relesarjan katkaisijalla.Liitinten määrä valitaan ostopainikkeen yllä olevasta valikosta ja riippuu siitä, montako valoa aiotaan asentaa.

Lumen Systems logo

Lumen edustaa hyvää laatua ja erittäin suurta valotehoa hintaansa nähden. Lumen-tuotteen kanssa voit olla varma, että saat tuotteen, joka on apunasi kun sitä tarvitset - riippumatta siitä, oletko liikkeellä autolla, veneellä tai traktorilla. Lumen-valikoimasta löydät runsaasti jännittäviä ja valaisevia tuotteita kaikkiin mahdollisiin tarpeisiin.

Lumen tarjoaa jopa 5 vuoden takuun, katso takuuehdot.
Katso kaikki Lumenin tuotteet
LumenDaylight.fi – Arvostelut