Valikko

Lumen V5 singel LED-ramp skyltfäste

  • För LED-ramp
  • Unik och snygg montering
  • Passar alla bilar
Uutuus!
30,90

sis. alv

Availability: 100+ varastossa

Tuotenumero: 14615

PÄIVITTÄISET

TOIMITUKSET

100 %

TYYTYVÄISYYSTAKUU

90 PÄIVÄN

VAIHTO-OIKEUS

Arvostelut

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tämän tuotteen

Kirjoita oma mielipiteesi

You're reviewing: Lumen V5 singel LED-ramp skyltfäste

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

Rangering
Kuvaus

Details

Lumen V5 LED-ramp skyltfäste 

Unikt skyltfäste för en fin montering av LED-ramp

De flesta skyltfästen är gjorda för att passa en typ av LED-ramp eller flera typer av lampor och ger därför inte alltid ett lika bra resultat. Denna skyltfäste är speciellt gjord för LED-barer för att ge en enklare, mer flexibel och snyggare montering.

Mycket flexibel

Lumen V5 är speciellt tillverkad för LED-ramper för att ge en snyggare  montering på alla fordon. Skyltfäste monteras direkt på lampan så att du inte behöver använda de medföljande fästena för lampan. Med den här lösningen ser det ut som att LED-rampen svävar över skylten och blir en del av fordonet. Skyltfästet är utformat så att du kan välja avståndet mellan fästena och kommer därför att passa nästan alla LED-ramper på marknaden. För att skyltplattorna ska kunna döljas bakom skylten får LED-rampen inte vara bredare än 53 cm.

Lätt att installera och stabilt

Fästet är tillverkat av pulverlackerat aluminium för att vara robust, flexibelt och ger lång livslängd. Skruvfästen i rostfritt stål ingår för montering av skyltfästet. Använd skruvarna som följer med lampan för att montera lampan.

Vad ingår i paketet?

I paketet ingår 2 st skyltfäste .

Lumen Systems logo

Lumen edustaa hyvää laatua ja erittäin suurta valotehoa hintaansa nähden. Lumen-tuotteen kanssa voit olla varma, että saat tuotteen, joka on apunasi kun sitä tarvitset - riippumatta siitä, oletko liikkeellä autolla, veneellä tai traktorilla. Lumen-valikoimasta löydät runsaasti jännittäviä ja valaisevia tuotteita kaikkiin mahdollisiin tarpeisiin.

Lumen tarjoaa jopa 5 vuoden takuun, katso takuuehdot.
Katso kaikki Lumenin tuotteet
Close
999 kr gjenstår til gratis frakt