Ladataan...

Lumen V5 yhden LED-valopaneelin kilpiteline

Rating:
85 % of 100
  • LED-valopaneeleille
  • Ainutlaatuinen ja siisti asennus
  • Sopii kaikkiin autoihin
40,90 €

sis.alv

100+ varastossa
Tuotenumero
14615

EI

TULLIA

100%

TYYTYVÄISYYSTAKUU

90 PÄIVÄN

VAIHTO-OIKEUS

Kirjoita oma mielipiteesi

Miten arvioisit tämän tuotteen?

Teknisk informasjon

  • lyhtykotelon väri: Musta
  • Takuu: 1 vuosi
  • Käyttöalue : Lisävarusteet

Lumen V5 yhden LED-valopaneelin kilpiteline

Ainutlaatuinen kilpiteline LED-valopaneelin siistiin asennukseen

Useimmat kilpitelineet on tehty sopimaan tietynlaisten LED-valopaneelien tai useiden eri valotyyppien kanssa, ja siksi lopputulos ei ole aina yhtä hyvä. Tämä kilpiteline on tehty nimen omaan LED-valopaneeleita varten tarjoamaan yksinkertaisempi, joustavampi ja siistimpi asennus.

Erittäin joustava

Lumen V5 on valmistettu erityisesti LED-valopaneeleita varten tarjoamaan siistimpi asennus kaikkiin ajoneuvoihin. Kilpiteline kiinnitetään suoraan valoon, joten sinun ei tarvitse käyttää valon mukana toimitettavia kiinnikkeitä. Näin LED-valopaneeli näyttää siltä, että se on osa ajoneuvoa. Kilpiteline on muotoiltu niin, että voit valita kiinnikkeiden välisen etäisyyden, joten teline sopii yhteen lähes kaikkien markkinoilla olevien LED-valopaneelien kanssa. Jotta kilpiteline jää rekisterikilven taakse piiloon, ei LED-valopaneeli saa olla leveämpi kuin 53 cm.

Helppo asentaa, vakaa lopputulos

Teline on valmistettu jauhemaalatusta alumiinista, joten se on jykevä, joustava ja omaa pitkän käyttöiän. Mukana toimitetaan ruostumattomasta teräksestä tehdyt ruuvikiinnikkeet kilpitelineen asennusta varten. Käytä valon mukana toimitettavia ruuveja valon kiinnitykseen.

Mitä pakkaus sisältää?

Pakkaus sisältää 2 kilpitelinettä.

Lumen Systems logo

Lumen edustaa hyvää laatua ja erittäin suurta valotehoa hintaansa nähden. Lumen-tuotteen kanssa voit olla varma, että saat tuotteen, joka on apunasi kun sitä tarvitset - riippumatta siitä, oletko liikkeellä autolla, veneellä tai traktorilla. Lumen-valikoimasta löydät runsaasti jännittäviä ja valaisevia tuotteita kaikkiin mahdollisiin tarpeisiin.

Lumen tarjoaa jopa 5 vuoden takuun, katso takuuehdot.
Katso kaikki Lumenin tuotteet
LumenDaylight.fi – Arvostelut