Valikko

Lumen V5 yhden LED-valopaneelin kilpiteline

  • LED-valopaneeleille
  • Ainutlaatuinen ja siisti asennus
  • Sopii kaikkiin autoihin
-15%

Regular Price: 30,90

Kampanjahinta 26,20

sis. alv

Availability: 100+ varastossa

Tuotenumero: 14615

PÄIVITTÄISET

TOIMITUKSET

100 %

TYYTYVÄISYYSTAKUU

90 PÄIVÄN

VAIHTO-OIKEUS

Arvostelut

Lett å montere, litt trange slisser.

Var enkelt å få brakettene til å passe bak skiltfestet, men slissene som ekstralyset skal festes i er for smale til boltene som følger med lumen led-bar. Måtte kjøpe nye skruer for å få det til å passe.
Postet 11.12.2020 - Fredrik

Lett å montere, litt trange slisser.

Var enkelt å få brakettene til å passe bak skiltfestet, men slissene som ekstralyset skal festes i er for smale til boltene som følger med lumen led-bar. Måtte kjøpe nye skruer for å få det til å passe.
Postet 11.12.2020 - Fredrik

Superfornøyd

Rask levering. V5 skilt rakett gir et flott og slankt utseende på monteringen.
Postet 5.11.2020 - Dag

Kirjoita oma mielipiteesi

You're reviewing: Lumen V5 yhden LED-valopaneelin kilpiteline

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

Rangering
Kuvaus

Details

Lumen V5 LED-valopaneelin kilpiteline

Ainutlaatuinen kilpiteline LED-valopaneelin siistiin asennukseen

Useimmat kilpitelineet on tehty sopimaan tietynlaisten LED-valopaneelien tai useiden eri valotyyppien kanssa, ja siksi lopputulos ei ole aina yhtä hyvä. Tämä kilpiteline on tehty nimen omaan LED-valopaneeleita varten tarjoamaan yksinkertaisempi, joustavampi ja siistimpi asennus.

Erittäin joustava

Lumen V5 on valmistettu erityisesti LED-valopaneeleita varten tarjoamaan siistimpi asennus kaikkiin ajoneuvoihin. Kilpiteline kiinnitetään suoraan valoon, joten sinun ei tarvitse käyttää valon mukana toimitettavia kiinnikkeitä. Näin LED-valopaneeli näyttää siltä, että se on osa ajoneuvoa. Kilpiteline on muotoiltu niin, että voit valita kiinnikkeiden välisen etäisyyden, joten teline sopii yhteen lähes kaikkien markkinoilla olevien LED-valopaneelien kanssa. Jotta kilpiteline jää rekisterikilven taakse piiloon, ei LED-valopaneeli saa olla leveämpi kuin 53 cm.

Helppo asentaa, vakaa lopputulos

Teline on valmistettu jauhemaalatusta alumiinista, joten se on jykevä, joustava ja omaa pitkän käyttöiän. Mukana toimitetaan ruostumattomasta teräksestä tehdyt ruuvikiinnikkeet kilpitelineen asennusta varten. Käytä valon mukana toimitettavia ruuveja valon kiinnitykseen.

Mitä pakkaus sisältää?

Pakkaus sisältää 2 kilpitelinettä.

Lumen Systems logo

Lumen edustaa hyvää laatua ja erittäin suurta valotehoa hintaansa nähden. Lumen-tuotteen kanssa voit olla varma, että saat tuotteen, joka on apunasi kun sitä tarvitset - riippumatta siitä, oletko liikkeellä autolla, veneellä tai traktorilla. Lumen-valikoimasta löydät runsaasti jännittäviä ja valaisevia tuotteita kaikkiin mahdollisiin tarpeisiin.

Lumen tarjoaa jopa 5 vuoden takuun, katso takuuehdot.
Katso kaikki Lumenin tuotteet
Close
999 kr gjenstår til gratis frakt