Ladataan...

Lumen relesarja

Rating:
95 % of 100
  • Täydellinen relesarja
  • 12 tai 24v
  • Plug and play
Alkaen 34,90 €

sis.alv

varastossa
Trykk på kjøp for å velge produkt
Tuotenumero
14716-H

EI

TULLIA

100%

TYYTYVÄISYYSTAKUU

90 PÄIVÄN

VAIHTO-OIKEUS

Kirjoita oma mielipiteesi

Miten arvioisit tämän tuotteen?

Teknisk informasjon

24 V

  • Takuu: 1 vuosi
  • Käyttöalue : Lisävarusteet
  • Jännite: 24 V

Lumen relesarja

Täydellinen relesarja

Tässä on täydellinen relesarja kaikenlaisten varusteiden kytkentään. Sarjassa on valmiit liittimet, minkä vuoksi sen asennus autoon on erittäin yksinkertaista. Useimmiten tätä käytetään lisä- tai työvalojen kanssa, mutta sitä voidaan käyttää myös moneen muuhun tarkoitukseen.

Tekniset tiedot

Relesarjassa on yksi rele, joka kestää jopa 40A ja johon on asennettuna 15A-sulake. Tämä sarja sopii täydellisesti Lumen Systemin xenon-ballasteille ja toimii niiden kanssa plug and play -periaatteella. Relesarjaa voi käyttää halogeenien, xenonien ja ledien kanssa. Johtosarja toimitetaan valmiina kahdella HB4 (9006)-liittimellä, jotka on tarkoitettu liitettäviksi polttimoiksi, mutta sinun ei ole pakko käyttää juuri näitä liittimiä. Voit halutessasi muokata liittimiä niin, että ne sopivat sille tuotteelle, jonka aiot liittää.

Mitä pakkaus sisältää?

Pakkaus sisältää täydellisen relesarjan kahdella HB4-liittimellä, akkuun kulkevalla virtaliittimellä, 15A-sulakkeella ja 40A-releellä.

Lumen Systems logo

Lumen edustaa hyvää laatua ja erittäin suurta valotehoa hintaansa nähden. Lumen-tuotteen kanssa voit olla varma, että saat tuotteen, joka on apunasi kun sitä tarvitset - riippumatta siitä, oletko liikkeellä autolla, veneellä tai traktorilla. Lumen-valikoimasta löydät runsaasti jännittäviä ja valaisevia tuotteita kaikkiin mahdollisiin tarpeisiin.

Lumen tarjoaa jopa 5 vuoden takuun, katso takuuehdot.
Katso kaikki Lumenin tuotteet
LumenDaylight.fi – Arvostelut