Ladataan...

Lumen Daylight myy ainoastaan jälleenmyyjille Suomessa.

Jos yrityksesi haluaa solmia jälleenmyyjäsopimuksen, ota yhteyttä osoitteeseen bedrift@ekstralys.no

Jos haluat saada yhteyden johonkin jälleenmyyjäämme Suomessa, ota yhteyttä osoitteeseen ekstralys@ekstralys.no ja kerro, haluatko yhteyden verkkokauppaan vai kivijalkaliikkeeseen, minkä jälkeen kerromme, mistä voit ostaa tuotteitamme.

Lumen Daylight on tuonut valoa koko Skandinaviaan vuodesta 2004 lähtien. Nykyään toimimme 4 eri maassa: Norjassa, Ruotsissa, Suomessa ja Tanskassa. Pääkonttorimme sijaitsee Norjassa. Erikoisalaamme ovat valot - kuten huomata saattaa - ja jokainen 15 työntekijästämme on valojen asiantuntija. Uskallamme kutsua itseämme yhdeksi maailman johtavista ja osaavimmista valotoimittajista, ja jaamme osaamistamme mielellämme, kun otat meihin yhteyttä tai teet meillä ostoksia.

Maailman suurin jakelija

Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 10 000 000 euroa (sis. alv), ja olimme vuonna 2019 maailman suurin Lazer-tuotteiden jakelija sekä Euroopan suurin Rigid-tuotteiden jakelija. Käytämme termiä jakelija siksi, että palvelemme myös yrityksiä ja jälleenmyyjiä. Ostamme tuotteita suoraan valmistajilta, joten voit olla varma siitä, että tuotteet ovat aitoja, ja että takuu on voimassa.

Runsaasti verkkokauppaa

Lumen Daylightilla on 5 verkkokauppaa Skandinaviassa, mutta jakelijana toimitamme tuotteita yli 12 verkkokauppaan ympäri Eurooppaa. Sen lisäksi, että meillä on runsaasti toimintaa verkossa, toimitamme valoja myös yli 700 yritykselle Euroopassa. Toimitamme valoja loppuasiakkaille, poliisille ja pelastustoimelle, kaivosteollisuuteen ja teollisuuskoneisiin, autovarustamoille ja koneiden maahantuojille. Laivoihin ja telakoille. Käytännössä katsoen olemme toimittaneet valoja kaikkiin laitteisiin, joissa tarvitaan valoja, ja jotka liikkuvat pyörillä tai muulla tavoin!

Suuri varasto

Varastomme on todennäköisesti Euroopan suurin autoihin ja koneisiin tarkoitettujen valojen varasto. Meillä on lähes aina valikoimamme tuotteita varastossa, ja tuotteet ovat tilaustuotteita vain harvoin. Tämän vuoksi saat tuotteet nopeammin, ja pystymme usein lähettämään tilauksesi samana päivänä, jona olemme sen vastaanottaneet. Sen lisäksi, että tavarat löytyvät varastosta, on meillä myös erittäin hyvät sopimukset parhaiden logistiikkakumppanien kanssa, mikä takaa sen, että pakettisi kulkee perille erittäin nopeasti kaikkialla Skandinaviassa.

Tunnettuja tuotemerkkejä

Suurimmat tuotemerkkimme ovat Rigid ja Lazer, mutta tarjoamme myös yhden Euroopan suurimmista valovalikoimista autoihin, veneisiin ja koneisiin - tarjolla on tunnettuja merkkituotteita sellaisilta valmistajilta kuin Hella, Osram, Redtronic, Truck-Lite, SIM ja Lumen, kaikki suoraan tuottajilta. Lisäksi valmistamme osan tuotteista itse, kun huomaamme, että merkkituotteet eivät riitä kattamaan kysyntää, tai kun näemme tarvetta tuotteille, joista voi olla asiakkaillemme hyötyä.

Yli 15 vuoden kokemuksella

Yli 15 vuoden kokemus verkkokaupasta ja valoista, 15 työntekijää, jotka ovat valojen asiantuntijoita, sekä aukottomat järjestelmät ja toimintatavat takaavat sen,että sinä asiakkaana saat ehdottomasti parasta palvelua verkkokauppa-alalla. Voit luottaa siihen, että teet hyvät kaupat, ja että voit asentaa ja käyttää ostamiasi tuotteita vuosikausia kaupanteon jälkeen.

Tervetuloa meille.

Yrityksen tiedot

Lumen Daylight, ALV-rekisteröity EU:ssa
Ruotsissa: SE502081099901

Yrityksen nimi: Ekstralys AS
Käynti- ja postiosoite:
Gare Næringspark 4
4521 Lindesnes
Norway
Y-tunnus: NO916503555
Puhelinnumero, Suomi: 0047-977-78-000

LumenDaylight.fi – Arvostelut