Ladataan...

Modernum Analog Lightning 3025 Minus

  • Elektroninen rele
  • Markkinoiden johtava tuote
  • Helppo asennus
149 €

sis.alv

10+ varastossa
Tuotenumero
MO653025M

EI

TULLIA

100%

TYYTYVÄISYYSTAKUU

90 PÄIVÄN

VAIHTO-OIKEUS

Kirjoita oma mielipiteesi

Miten arvioisit tämän tuotteen?

Teknisk informasjon

  • Takuu: 2 vuotta
  • Käyttöalue : Lisävarusteet
  • Virtaliitin: Superseal - 2 pin
  • Jännite: 12 V, 24 V

Modernum Analog Lightning 3025 Minus

Elektroninen relesarja 12v- ja 24v-järjestelmiin

Modernum Analog Lightning 3025 Minus on ainutlaatuinen relesarja, sillä se käyttää elektronista relettä useimpien suosiman analogisen sijaan. Elektronisessa releessä on se etu, että ohjausvirtasignaali kuluttaa minimaalisen vähän virtaa, vain 2 milliampeeria. Toisena etuna on se, että sähköä ei kulje toiseen suuntaan, mitä voi tapahtua analogisten releiden kanssa. Relesarja toimitetaan valmiina deutsch-liittimen kanssa yksinkertaista plug & play -asennusta varten. Tätä relesarjaa ohjataan negatiivisella maasignaalilla.

Asennus ja kytkentä

Monissa autoissa ohjausvirtasignaali auton kaukovaloille löytyy suoraan umpioista. Useimmiten tämä virta on tarkoitettu auton kaukovaloille ja sitä on riittävästi sekä kaukovalojen että ohjausvirtasignaalin käyttöön. Joissakin uudemmissa autoissa tämä signaali tulee kuitenkin suoraan auton elektronisista moduuleista. Tällöin käytettävissä on vain minimaalisesti tehoa, jolloin on olemassa vaara, että analoginen rele vahingoittaa auton osia. Elektroninen puolijohdinrele sen sijaan kuluttaa vain 2 milliampeeria, minkä ansiosta se toimii hyvin tällaisissa autoissa.

Suositellut lisätarvikkeet

Jos aiot asentaa useita valoja yhdellä deutsch-liittimellä, voit käyttää jotakin näistä plug & play Y-haarajohdoista: 1x Deutsch ->l 2x Deutsch tai 1x Deutsch -> 4x Deutsch. Jos aiot asentaa esimerkiksi Lazerin valon, jossa käytetään Superseal-liitintä, voit käyttää tällaista Deutsch -> Superseal adapteri.

Mitä pakkaus sisältää?

Pakkaus sisältää 1 kpl Modernum Analog Lightning 3025 Minus -moduulin sekä kaiken tarvittavan kytkentää varten.

LumenDaylight.fi – Arvostelut