Valikko

Modernum Digital Lightning 1200

  • CANbus ohjausvirtasignaali
  • Toimii dynaamisten kaukovalojen kanssa
  • Yksinkertainen asennus
229

sis. alv

Availability: 20+ varastossa

Tuotenumero: MO651200

PÄIVITTÄISET

TOIMITUKSET

100 %

TYYTYVÄISYYSTAKUU

90 PÄIVÄN

VAIHTO-OIKEUS

Lisätiedot

Tekniset tiedot

  • Jännite: 9-32v
  • Maksimivirta DT-liittimellä: 13A
  • Maksimivirta ilman DT-liitintä: 20A
  • Virrankulutus: 3,6mA

Ohjelmisto ajoneuvollesi

Modern Digital Lightning 1200 toimitetaan ilman moduuliin asennettua ohjelmistoa. Tämä tehdään siksi, että voi asentaa juuri sinun ajoneuvoosi sopivan viimeisimmän ohjelmiston. Pakkaus sisältää USB-tikun, jotta voit itse asentaa ohjelmiston. Voit ladata ohjelmiston helposti Modernumin sivustolta. Voit ladata ajoneuvosi ohjelmiston täältä. Kun olet ladannut sen, tarvitsee sinun vain siirtää se USB-muistille. Tämän jälkeen digitaalinen valomoduuli kytketään ajoneuvoon. Kun moduuli on kytketty ja saa virtaa, voit kytkeä USB-tikun moduuliin. Ohjelmisto asennetaan automaattisesti muutamassa sekunnissa, minkä jälkeen moduuli on käyttövalmis.

Arvostelut

Enkel tilkobling

Enkel tilkobling
Postet 2.12.2020 - Bjørn

Veldig imponert!

Er det feil av meg å omtale produkt i en bedrift jeg jobber i? Kanskje. Men jeg har dette på min BMW X5 2017 med automatiske fjernlys, med skyggefunksjon. Denne funker knallbra. Den dimmer automatisk ved møtende biler og jeg kan kjøre på full auto fjernlys med en kraftig LED bar i grillen. Veldig imponert faktisk. Prisen er kanskje litt høy, men jeg sparte inn mye tid på montering og jeg slapp ekstra relesett, denne er komplett. Lett å montere. Tok kanskje 15 minutt.
Postet 23.10.2020 - Karl Dybvik

Kirjoita oma mielipiteesi

You're reviewing: Modernum Digital Lightning 1200

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

Rangering
Kuvaus

Details

Modernum 1200 ohjausvirtamoduuli

Tekee lisävalojen asennuksesta xenoneilla tai ledeillä varustettuun ajoneuvoon helpompaa

Autoista tulee entistä edistyneempiä, mikä voi tehdä ohjausvirtasignaalin saamisesta ongelmallisempaa. Tämä voi muodostua joillekin suureksi esteeksi, sillä ihanteellisin liitäntä lisävaloille tapahtuu ohjausvirtasignaalin avulla, jotta lisävalot syttyvät automaattisesti yhdessä alkuperäisten kaukovalojen kasnsa. Onneksi tässä on täydellinen ratkaisu kyseiseen ongelmaan!

Nerokas ja kätevä moduuli

Modernumin Digital Lighting 1200 on tehty uudemmille ajoneuvoille, joista ei löydy 12v/24v-signaalia kaukovaloille. Tämä on erityisen tavallista uudemmissa ajoneuvoissa, joissa on alun perin LED-kaukovalot. Monissa tällaisissa ajoneuvoissa on myös adaptiivisia kaukovaloassistentteja, jotka säätävät kaukovaloja ajon aikana, mikä voi saada aikaan ongelmia muiden moduulien kanssa. Modernumin tuote sen sijaan on yhteensopiva useimpien ajoneuvojen kanssa ja sytyttää sekä sammuttaa näin ollen lisävalot automaattisesti kaukovaloja säädettäessä. Katso kytkentäkaaviosta, missä ajoneuvoissa moduuli toimii.

Asennus ja kytkentä

Digital Lighting 1200 on tehty yksinkertaiseksi ja käyttäjäystävälliseksi. Kokenut asentaja asentaa tämän moduulin jopa 15 minuutissa. Moduuli asennetaan moottoritilaan ja se poimii CANbus-signaalit suoraan auton ajovalojen liittimestä. Moduuli toimitetaan deutsch-liittimellä, joka voidaan kytkeä suoraan valoihin, kun asennus on valmis. Mikäli lisävaloissa ei ole kyseistä liitintä, voi liittimen leikata pois ja käyttää sen sijaan 12v-signaalia. Kaikki soveltuvat mallit, kytkentäkaavio ja tuotetietolehti ovat nähtävissä lisätietolehdellä yllä.

Mitä pakkaus sisältää?

Pakkaus sisältää 1 Modernum Digital Lighting 1200 -moduulin.

Close
999 kr gjenstår til gratis frakt