Ladataan...

Modernum Digital Lightning 1200

Rating:
100 % of 100
  • CANbus ohjausvirtasignaali
  • Toimii dynaamisten kaukovalojen kanssa
  • Yksinkertainen asennus
259 €

sis.alv

100+ varastossa
Tuotenumero
MO651200

EI

TULLIA

100%

TYYTYVÄISYYSTAKUU

90 PÄIVÄN

VAIHTO-OIKEUS

Kirjoita oma mielipiteesi

Miten arvioisit tämän tuotteen?

Teknisk informasjon

  • Takuu: 2 vuotta
  • Käyttöalue : Lisävarusteet
  • Virtaliitin: Deutsch - 2 pin
  • Jännite: 12 V, 24 V

Modernum Digital Lightning 1200

Xenon- tai LED-lisävalojen yksinkertaisempi liitäntä ajoneuvoon

Ajoneuvoista tulee jatkuvasti edistyneempiä, mikä voi tehdä lisävalojen ohjausvirtasignaalin saamisesta ongelmallisempaa. Joillekin tämä voi muodostua suureksi esteeksi, sillä ihanteellisin kytkentä lisävaloille tapahtuu ohjausvirtasignaalin avulla niin, että lisävalot syttyvät automaattisesti alkuperäisten kaukovalojen kanssa. Onneksi tässä on täydellinen ratkaisu tähän ongelmaan! Voit katsoa kaikki automallit, jotka sopivat tämän moduulin kanssa yhteen, täältä.

Nerokas ja älykäs moduuli

Modernumin Digital Lightning 1200 on tehty uudemmille ajoneuvoille, joista ei löydy 12V-/24V-signaalia kaukovaloille. Tämä on erityisen yleistä uudemmissa ajoneuvoissa, joissa on alkuperäiset LED-kaukovalot, mutta myös joissakin xenon-valoilla varustetuissa malleissa. Digital Lightning 1200 on tehty yksinkertaiseksi ja käyttäjäystävälliseksi. Kokeneelta asentajalta tämän moduulin asennus onnistuu jopa 15 minuutissa. Yksi tämän moduulin suurista eduista on se, että sen mukana ei tule asennettua ohjelmistoa. Tämä ohjelmisto ladataan suoraan Modernumilta, joten saat aina uusimman ohjelmiston. Tämä tekee myös moduulin siirtämisestä autosta toiseen yksinkertaista ja tarkoittaa, että vanhentunutta ohjelmistoa ei koskaan ole tarjolla. Kaikki yhteensopivat automallit, kytkentäkaaviot, tuotetietolehdet sekä plug & play -lisätarvikkeet ovat nähtävissä yllä olevalla lisätiedot-välilehdellä.

Asennus ja kytkentä

Moduuli asennetaan moottoritilaan, missä se lukee auton alkuperäisten valojen CANbus-signaaleja niin, että moduuli tietää, ovatko auton kaukovalot päällä vai eivät. Moduulissa on esiasennettu deutsch-liitin, joka voidaan kytkeä suoraan lisävaloon, ja tämän jälkeen asennus on valmis. Mikäli aiot asentaa useita deutsch-liittimellä varustettuja valoja, voit käyttää jotakin näistä plug & play Y-kaapeleista: 1 x deutsch -> 2 x deutsch tai 1 x deutsch -> 4 x deutsch. Jos aiot asentaa esim. Lazerin valon, jossa käytetään Superseal-liitintä, voit käyttää tällaista plug & play -adapteria: deutsch -> superseal -adapteri.

Mitä pakkaus sisältää?

Pakkaus sisältää 1 Modernum Digital Lightnin 1200 -moduulin sekä kaiken kytkentään tarvittavan ja 1 USB-tikun.

LumenDaylight.fi – Arvostelut