Valikko

Modernum Digital Lightning 1200

  • CANbus ohjausvirtasignaali
  • Toimii dynaamisten kaukovalojen kanssa
  • Yksinkertainen asennus
-15%

Regular Price: 229

Kampanjahinta 195

sis. alv

Availability: 50+ varastossa

Tuotenumero: MO651200

PÄIVITTÄISET

TOIMITUKSET

100 %

TYYTYVÄISYYSTAKUU

90 PÄIVÄN

VAIHTO-OIKEUS

Lisätiedot

Tekniset tiedot

  • Jännite: 9-32v
  • Maksimivirta DT-liittimellä: 13A
  • Maksimivirta ilman DT-liitintä: 20A
  • Virrankulutus: 3,6mA

Ohjelmisto ajoneuvoosi

Modernum Digital Lightning 1200 toimitetaan ilman moduuliin asennettua ohjelmistoa. Tämä siksi, että voit asentaa juuri sinun ajoneuvollesi uusimman ohjelmiston. Pakkaus sisältää USB-tikun, jotta voit itse asentaa ohjelmiston. Voit yksinkertaisesti ladata ohjelmiston Modernumin verkkosivuilta. Voit ladata ohjelmiston ajoneuvoosi täältä. Kun olet ladannut sen, siirrät sen USB-tikulle. Tämän jälkeen Digital Lightning -moduuli kytketään ajoneuvoon. Kun moduuli on kytketty ja saa virtaa, voit asettaa USB-tikun moduuliin. Ohjelmisto asentuu automaattisesti muutamassa sekunnissa, minkä jälkeen moduuli on käyttövalmis.

Arvostelut

Perfekt

Lettmontert og velfungerende
Postet 27.1.2021 - Frode

Enkel tilkobling

Enkel tilkobling
Postet 2.12.2020 - Bjørn

Veldig imponert!

Er det feil av meg å omtale produkt i en bedrift jeg jobber i? Kanskje. Men jeg har dette på min BMW X5 2017 med automatiske fjernlys, med skyggefunksjon. Denne funker knallbra. Den dimmer automatisk ved møtende biler og jeg kan kjøre på full auto fjernlys med en kraftig LED bar i grillen. Veldig imponert faktisk. Prisen er kanskje litt høy, men jeg sparte inn mye tid på montering og jeg slapp ekstra relesett, denne er komplett. Lett å montere. Tok kanskje 15 minutt.
Postet 23.10.2020 - Karl Dybvik

Kirjoita oma mielipiteesi

You're reviewing: Modernum Digital Lightning 1200

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

Rangering
Kuvaus

Details

Modernum Digital Lightning 1200 ohjausvirranjakaja

Xenon- tai LED-lisävalojen yksinkertaisempi liitäntä ajoneuvoon

Ajoneuvoista tulee jatkuvasti edistyneempiä, mikä voi tehdä lisävalojen ohjausvirtasignaalin saamisesta ongelmallisempaa. Joillekin tämä voi muodostua suureksi esteeksi, sillä ihanteellisin kytkentä lisävaloille tapahtuu ohjausvirtasignaalin avulla niin, että lisävalot syttyvät automaattisesti alkuperäisten kaukovalojen kanssa. Onneksi tässä on täydellinen ratkaisu tähän ongelmaan! Voit katsoa kaikki automallit, jotka sopivat tämän moduulin kanssa yhteen, täältä.

Nerokas ja älykäs moduuli

Modernumin Digital Lightning 1200 on tehty uudemmille ajoneuvoille, joista ei löydy 12V-/24V-signaalia kaukovaloille. Tämä on erityisen yleistä uudemmissa ajoneuvoissa, joissa on alkuperäiset LED-kaukovalot, mutta myös joissakin xenon-valoilla varustetuissa malleissa. Digital Lightning 1200 on tehty yksinkertaiseksi ja käyttäjäystävälliseksi. Kokeneelta asentajalta tämän moduulin asennus onnistuu jopa 15 minuutissa. Yksi tämän moduulin suurista eduista on se, että sen mukana ei tule asennettua ohjelmistoa. Tämä ohjelmisto ladataan suoraan Modernumilta, joten saat aina uusimman ohjelmiston. Tämä tekee myös moduulin siirtämisestä autosta toiseen yksinkertaista ja tarkoittaa, että vanhentunutta ohjelmistoa ei koskaan ole tarjolla. Kaikki yhteensopivat automallit, kytkentäkaaviot, tuotetietolehdet sekä plug & play -lisätarvikkeet ovat nähtävissä yllä olevalla lisätiedot-välilehdellä.

Asennus ja kytkentä

Moduuli asennetaan moottoritilaan, missä se lukee auton alkuperäisten valojen CANbus-signaaleja niin, että moduuli tietää, ovatko auton kaukovalot päällä vai eivät. Moduulissa on esiasennettu deutsch-liitin, joka voidaan kytkeä suoraan lisävaloon, ja tämän jälkeen asennus on valmis. Mikäli aiot asentaa useita deutsch-liittimellä varustettuja valoja, voit käyttää jotakin näistä plug & play Y-kaapeleista: 1 x deutsch -> 2 x deutsch tai 1 x deutsch -> 4 x deutsch. Jos aiot asentaa esim. Lazerin valon, jossa käytetään Superseal-liitintä, voit käyttää tällaista plug & play -adapteria: deutsch -> superseal -adapteri.

Mitä pakkaus sisältää?

Pakkaus sisältää 1 Modernum Digital Lightnin 1200 -moduulin sekä kaiken kytkentään tarvittavan ja 1 USB-tikun.

Close
999 kr gjenstår til gratis frakt