Valikko

Osram LEDriving Premium C5W LED-polttimo

 • 6 vuoden takuu
 • Alkuperäinen istuvuus
 • Henkilöautoihin
13,90

sis. alv

Availability: Varastossa

help
6000k on kylmänvalkoinen ja suositeltu vaihtoehto. 4300k on myös hyvä, mutta valon sävy on hieman lämpimämpi. Lue lisää kelvin-oppaastamme.
Tuotenumero: OS6497WW-01B-H

PÄIVITTÄISET

TOIMITUKSET

100 %

TYYTYVÄISYYSTAKUU

90 PÄIVÄN

VAIHTO-OIKEUS

Lisätiedot

LED ja canbus (polttimonvalvonta)

LED-polttimot käyttävät huomattavasti vähemmän virtaa kuin perinteiset halogeenipolttimot, mikä voi joskus aiheuttaa ongelmia uudemmissa autoissa, joissa on canbus-järjestelmä, jota usein kutsutaan valojen valvonnaksi. Tämä toiminto tarkistaa säännöllisesti, kuinka paljon virtaa polttimo kuluttaa, ja jos virrankäyttö on liian vähäistä, luulee auto, että polttimo on vaurioitunut. Tämä johtaa usein asiasta ilmoittavaan virheilmoitukseen, ja polttimo saattaa vilkkua tai polttimo ei syty. Huomaa, että tämä ei koska sisäpolttimoita.

Miten tämä ratkaistaan?

Jotta tämä ongelma voidaan ratkaista, pitää puuttuva virrankäyttö kompensoida. Tämä ratkaistaan yksinkertaisesti vastuksella, joka kasvattaa polttimon virrankäyttöä. Tämän polttimon vastus on nähtävissä täällä: Vastus LED-polttimolle

Tekniset tiedot

 • Polttimotyyppi: C5W
 • Polttimon kanta: SV8.5-8
 • Wattiteho: 1,3w
 • Jännite: 12v
 • B3-käyttöikä: 2500 tuntia*
 • Tc-käyttöikä: 5000 tuntia*
 • Osram-alkuperäistuote
 • 6 vuoden takuu

*B3 ja Tc ovat valmistajan ilmoittamia käyttöaikoja, mutta led-polttimoiden elinikään vaikuttavat monet eri tekijät. Kaikki tärinästä aina itse asennukseen voivat vaikuttaa käyttöikään. B3 kertoo käyttöiän 97 % kaikista valmistetuista polttimoista, kun taas Tc kertoo käyttöiän 37 % valmistetuista polttimoista.

Arvostelut

Baggasjeromlys

Byttet ut nokre gamle interiør halogen pærer eg hadde i baggasjerommet. Gjekk veldig lett og gir eit mykje betre lys, pluss det avgir ikkje samme varmen som halogen pæren gjør.
Postet 23.5.2020 - Runar

Kirjoita oma mielipiteesi

You're reviewing: Osram LEDriving Premium C5W LED-polttimo

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

Rangering
Kuvaus

Details

Osram C5W LED

LED-polttimot hyvällä teholla

Haluatko valkoisempaa valoa rekisterikilven valoihin? Tai sisäpolttimot, jotka kestävät pidempään? Tällöin voit käyttää Osramin C5W-polttimoa. Vaihtamalla alkuperäiset halogeenipolttimot diodipolttimoihin saat päivitetyt valot suurella teholla. Voit myös valita kylmänvalkoisen 6000k tai lämpimänvalkoisen 4000k.

Mikä tekee tästä polttimosta niin hyvän?

Näitä polttimoita kutsutaan myös sukkula- tai putkipolttimoiksi. Niitä käytetään usein kilpivaloina ja sisävaloina. Osram tunnetaan hyvästä laadustaan ja polttimoilla on kokonainen 6 vuoden takuu. Polttimoiden käyttöikä on pitkä ja niissä on runsaasti tehoa.

Mitä pakkaus sisältää?

Pakkaus sisältää 1 Osram C5W LED-polttimon

Osram logo

Osram on ollut maailman johtava tekijä autovalaistuksen saralla jo yli 110 vuotta ja kuuluu nykyään maailman suurimpiin valmistajiin. Tosiasia on, että puolet ympäri maailman tuotettavista henkilöautoista varustetaan OSRAMIN polttimoilla. Tämän saksalaisen valmistajan tuotteet huutavat laatua. Osram on markkinajohtaja ja tarjoaa markkinoiden parhaita tuotteita.

Katso kaikki Osramin tuotteet

Video

Close
999 kr gjenstår til gratis frakt