Valikko

Osram LEDriving Premium W5W

 • 6 vuoden takuu
 • Alkuperäinen istuvuus
 • Henkilöautoihin
23,90

sis. alv

Availability: Varastossa

help
6000k on kylmänvalkoinen ja suositeltu vaihtoehto. 4300k on myös hyvä, mutta valon sävy on hieman lämpimämpi. Lue lisää kelvin-oppaastamme.
Tuotenumero: OS2850WW-02B-H

PÄIVITTÄISET

TOIMITUKSET

100 %

TYYTYVÄISYYSTAKUU

90 PÄIVÄN

VAIHTO-OIKEUS

Lisätiedot

LED ja Canbus (polttimonvalvonta)

LED-polttimot kuluttavat huomattavasti vähemmän virtaa kuin tavalliset halogeenipolttimot, ja tämä voi joskus aiheuttaa ongelmia uudemmissa autoissa, joissa on Canbus-järjestelmä, jota usein kutsutaan myös polttimonvalvonnaksi. Tämä toiminto tarkistaa säännöllisesti sen, kuinka paljon sähköä polttimo kuluttaa, ja jos virrankulutus on liian matala, auto luulee, että polttimo on rikki. Siksi tästä sueraa normaalisti virheilmoitus, ja polttimo saattaa vilkkua tai olla syttymättä. Huomaa, että tämä ei koske sisävaloja.

Miten tämä ratkaistaan?

Tämän ratkaisemiseksi on kompensoitava puuttuvat virrankulutus. Ratkaisu on vastus, joka kasvattaa polttimon virrankulutusta. Tähän polttimoon löydät vastuksen täältä: Vastus LED-polttimoon

Tekniset tiedot

 • Polttimon tyyppi: W5W
 • Kanta: W2.1x9.5d (T10)
 • Wattiteho: 1w
 • Jännite: 12v
 • B3 käyttöikä: 2 500 tuntia*
 • Tc käyttöikä: 5 000 tuntia*
 • Osram-alkuperäistuote
 • 6 vuoden takuu

*B3 ja Tc ovat valmistajan arvioita käyttöiästä, mutta monet eri tekijät vaikuttavat polttimoiden käyttöikään. Kaikki tärinästä itse asennukseen voi vaikuttaa käyttöikään. B3 kertoo käyttöiän 97 % osuudelle kaikista valmistetuista polttimoista, kun taas Tc kertoo käyttöiän 37 % osuudelle valmistetuista polttimoista.

Arvostelut

Bra

Bra
Postet 15.10.2020 - Hallur

Ganske bra

Akkurat som beskrevet
Postet 8.8.2020 - Magnus

Så langt veldig fornøyd.

Så langt veldig fornøyd.
Postet 4.8.2020 - Oddvar

Meget bra

Fungerer meget bra
Postet 12.3.2020 - Øisten

Erfaring fra Audi A4 B8.5

Gir bra lys. Fungerer bra i bagasjerommet, men ikke i hanskerommet. Der lyste det veldig svakt. Kan neste virke som at man her må bruke en LED med CAN-BUS motstand.
Postet 15.12.2019 - AI

Kirjoita oma mielipiteesi

You're reviewing: Osram LEDriving Premium W5W

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

Rangering
Kuvaus

Details

Osram W5W LED

Tehokas ja laadukas LED-polttimo

Haluatko autoosi valkoiset valot? Et ole ainoa. Yhä useammat vaihtavat alkuperäisten halogeenipolttimoiden tilalle ledit saadakseen paremmannäköiset, tehokkaammat ja valkoisemmat valot. Diodipolttimot myös kestävät pidempään, ja nämä Osramin polttimot ovat laadukkaat, sillä niillä on 6 vuoden takuu. Nämä diodipolttimot ovat mahtavat parkkivaloina, kilpivaloina tai sisävaloina, jos haluat päivittää ledeihin.

Mikä tekee tästä polttimosta niin hyvän?

W5W on melko yleinen malli useimmissa autoissa. Niitä löytyy parkkivaloista, sisävaloista ja rekisterikilven valoista. Näitä diodipolttimoita löytyy neljää eri versiota, joista 2000 k antaa keltaista valoa, 4000 k lämmintä valkoista valoa, 6000 k on soveltuvat jos haluat kylmänvalkoista valoa ja 6800 k on väriltään sininen. Valitse sinulle parhaiten soveltuva väri ja saat autoosi upeat uudet LED-polttimot, jotka ovat tehokkaat ja laadukkaat.

Mitä pakkaus sisältää?

Pakkaus sisältää 2 kpl Osram W5W LED-polttimoita.

Osram logo

Osram on ollut maailman johtava tekijä autovalaistuksen saralla jo yli 110 vuotta ja kuuluu nykyään maailman suurimpiin valmistajiin. Tosiasia on, että puolet ympäri maailman tuotettavista henkilöautoista varustetaan OSRAMIN polttimoilla. Tämän saksalaisen valmistajan tuotteet huutavat laatua. Osram on markkinajohtaja ja tarjoaa markkinoiden parhaita tuotteita.

Katso kaikki Osramin tuotteet

Video

Close
999 kr gjenstår til gratis frakt