Osram LEDriving SL W5W LED-polttimo

Rating:
100 % of 100
  • 4 vuoden takuu
  • Alkuperäinen sopivuus
  • Sopii henkilöautoihin
Alkaen 20,90 €

sis.alv

varastossa
6000k on kylmänvalkoinen ja suositeltu vaihtoehto. 4300k on myös hyvä, mutta valon sävy on hieman lämpimämpi. Lue lisää kelvin-oppaastamme.
Tuotenumero
OS2825DWP-02B-H

EI

TULLIA

100%

TYYTYVÄISYYSTAKUU

90 PÄIVÄN

VAIHTO-OIKEUS

Kirjoita oma mielipiteesi

Miten arvioisit tämän tuotteen?

Teknisk informasjon

LED ja canbus (polttimonvalvonta)

LED-polttimot käyttävät huomattavasti vähemmän virtaa kuin perinteiset halogeenipolttimot, mikä voi joskus aiheuttaa ongelmia uudemmissa autoissa, joissa on canbus-järjestelmä, jota usein kutsutaan valojen valvonnaksi. Tämä toiminto tarkistaa säännöllisesti, kuinka paljon virtaa polttimo kuluttaa, ja jos virrankäyttö on liian vähäistä, luulee auto, että polttimo on vaurioitunut. Tämä johtaa usein asiasta ilmoittavaan virheilmoitukseen, ja polttimo saattaa vilkkua tai polttimo ei syty. Huomaa, että tämä ei koske sisäpolttimoita.

Miten tämä ratkaistaan?

Jotta tämä ongelma voidaan ratkaista, pitää puuttuva virrankäyttö kompensoida. Tämä ratkaistaan yksinkertaisesti vastuksella, joka kasvattaa polttimon virrankäyttöä. Tämän polttimon vastus on nähtävissä täällä: vastus LED-polttimolle

Tekniset tiedot

  • Polttimotyyppi: W5W
  • Polttimon kanta: W2.1x9.5d (T10)
  • Jännite: 12v
  • B3-käyttöikä: 2 000 tuntia*
  • Tc-käyttöikä: 2 000 tuntia*
  • 4 vuoden takuu

*B3 ja Tc ovat valmistajan ilmoittamia käyttöaikoja, mutta halogeenipolttimoiden elinikään vaikuttavat monet eri tekijät. Kaikki tärinästä aina itse asennukseen voivat vaikuttaa käyttöikään. B3 kertoo käyttöiän 97 % kaikista valmistetuista polttimoista, kun taas Tc kertoo käyttöiän 37 % valmistetuista polttimoista.

Osram LEDriving SL W5W LED-polttimo

Tehokas ja laadukas W5W LED-polttimo

Haluatko autoosi LED-polttimot? Et ole ainoa. Yhä useammat vaihtavat alkuperäisten halogeenipolttimoiden tilalle ledit saadakseen siistimpää, tehokkaampaa ja valkoisempaa valoa. Led-polttimoilla on myös pidempi käyttöikä, ja nämä Osramin polttimot ovat laadukkaat ja tulevat 4 vuoden takuulla. Nämä polttimot ovat täydellinen valinta riippumatta siitä, päivitetäänkö ledeiksi parkkivalot, kilpivalot vai sisävalot.

Mikä tekee tästä valosta niin hyvän?

W5W on suhteellisen yleinen useimmissa autoissa. Niitä löytyy parkkivaloina, sisävaloina ja kilpivaloina. Näitä polttimoita on saatavilla kolmea eri väriä. Valkoinen 6000K sopii täydellisesti yhteen muiden LED-valojen kanssa, punainen käy jarru- tai takavaloksi ja oranssi vilkuiksi. Valitse sinulle parhaiten sopiva väri ja hanki uudet tehokkaat ja laadukkaat LED-polttimot autoosi.

Mitä pakkaus sisältää?

Pakkaus sisältää 2 kpl Osram W5W LED-polttimoita.

Osram logo

Osram on ollut maailman johtava tekijä autovalaistuksen saralla jo yli 110 vuotta ja kuuluu nykyään maailman suurimpiin valmistajiin. Tosiasia on, että puolet ympäri maailman tuotettavista henkilöautoista varustetaan OSRAMIN polttimoilla. Tämän saksalaisen valmistajan tuotteet huutavat laatua. Osram on markkinajohtaja ja tarjoaa markkinoiden parhaita tuotteita.

Katso kaikki Osramin tuotteet
LumenDaylight.fi – Arvostelut