Ladataan...

Osram Tyreinflate 2000 minikompressori rengaspumppu

Rating:
100 % of 100
  • Ladattava
  • Monia käyttökohteita
  • Muistitoiminto
55,90 €

sis.alv

1-4 varastossa
Tuotenumero
OSOTIR2000

EI

TULLIA

100%

TYYTYVÄISYYSTAKUU

90 PÄIVÄN

VAIHTO-OIKEUS

Kirjoita oma mielipiteesi

Miten arvioisit tämän tuotteen?

Teknisk informasjon

  • Takuu: 2 vuotta
  • Käyttöalue : Lisävarusteet
  • Koko syvyys (cm): 7
  • Koko korkeus (cm): 17
  • Koko leveys (cm): 7

Osram Tyreinflate 2000 minikompressori rengaspumppu

Käytännöllinen ja kätevä rengaspumppu Osramilta

Osram Tyreinflate 2000 minikompressori rengaspumppu on ladattava rengaspumppu digitaalinäytöllä, joka mahdollistaa yksinkertaisemmat ja tarkemmat painemittaukset ja renkaiden pumppaamisen näyttämällä painearvot BAR-, kPA- ja PSI-muodossa. Rengaspumpussa on muistitoiminto ja jopa neljä erilaista arvoa eri renkaille voidaan ohjelmaida ja ladata laitteeseen. Laite myös pysähtyy automaattisesti, kun oikea ja ennalta-asetettu paine saavutetaan.

Mikä tekee tästä rengaspumpusta niin hyvän?

Osram Tyreinflate 2000 on ladattavissa mukana toimitettavalla USB-kaapelilla, eikä virtalähteeksi tarvita 12 V -pistoketta. Laitetta voidaan käyttää autonrenkaiden täyttöön, mutta myös polkupyörien, skoottereiden ja moottoripyörien renkaille. Rengaspumppu soveltuu ihanteellisesti käytettäväksi tien päällä ja voidaan ottaa mukaan lähes kaikkialle. Siinä on myös varavirtalähdetoiminto, jolloin sitä voidaan käyttää esimerkiksi matkapuhelimen lataamiseen.

Mitä pakkaus sisältää?

Pakkaus sisältää 1 Osram Tyreinflate 2000 minikompressori-rengaspumpun, micro-USB-latauskaapelin, säilytyslaukun, sekä kiinnitys- ja säilytystelineen polkupyörään. Mukana tulee myös kaksiosainen adapterisarja, jota voidaan käyttää polkupyörien, pallojen ja kumiveneiden kanssa, joissa on Presta-venttiili.

Osram logo

Osram on ollut maailman johtava tekijä autovalaistuksen saralla jo yli 110 vuotta ja kuuluu nykyään maailman suurimpiin valmistajiin. Tosiasia on, että puolet ympäri maailman tuotettavista henkilöautoista varustetaan OSRAMIN polttimoilla. Tämän saksalaisen valmistajan tuotteet huutavat laatua. Osram on markkinajohtaja ja tarjoaa markkinoiden parhaita tuotteita.

Katso kaikki Osramin tuotteet

OSTETAAN USEIN YHDESSÄ TÄMÄN TUOTTEEN KANSSA

LumenDaylight.fi – Arvostelut