Lumen P&P Vastus

Rating:
90 % of 100
  • LED-polttimoille
  • Poistaa virheilmoitukset
  • Plug and play
Alkaen 15,90 €

sis.alv

varastossa
Tuotenumero
14910-H

EI

TULLIA

100%

TYYTYVÄISYYSTAKUU

90 PÄIVÄN

VAIHTO-OIKEUS

Kirjoita oma mielipiteesi

Miten arvioisit tämän tuotteen?

HUOM! Vastus kuluttaa 50w ja lämpenee erittäin kovasti, joten älä sijoita sitä muovin tai muiden johtojen läheisyyteen. Muovi saattaa sulaa.

Lumen P&P Vastus

Täydellinen vastussetti plug and play -liittimellä

Tämä plug and play -vastus poistaa virheilmoitukset, joita autossa saattaa esiintyä LED-polttimoiden vaihdon yhteydessä. Vastus simuloi 50w polttimoa niin, että auto luulee, että kannassa on tavallinen polttimo. Näin auto hyväksyy LED-polttimon ja sinä saat siistit, valkoiset valot autoosi ilman ongelmia.

Plug and play

Vastus on rakennettu fiksusti niin, että yksinkertaisesti liität yhden johdon auton adapteriin ja toisen osan LED-polttimoon. Tämä setti poistaa virheilmoitukset suurimmasta osasta autoja. Valitse eri polttimoista oikealta. Tällä setillä on myös 1 vuoden takuu.

Mitä pakkaus sisältää?

Pakkaus sisältää 2 vastusta.

Lumen Systems logo

Lumen edustaa hyvää laatua ja erittäin suurta valotehoa hintaansa nähden. Lumen-tuotteen kanssa voit olla varma, että saat tuotteen, joka on apunasi kun sitä tarvitset - riippumatta siitä, oletko liikkeellä autolla, veneellä tai traktorilla. Lumen-valikoimasta löydät runsaasti jännittäviä ja valaisevia tuotteita kaikkiin mahdollisiin tarpeisiin.

Lumen tarjoaa jopa 5 vuoden takuun, katso takuuehdot.
Katso kaikki Lumenin tuotteet
LumenDaylight.fi – Arvostelut