Lumen P&P Vastus

Rating:
90 % of 100
  • LED-polttimoille
  • Poistaa virheilmoitukset
  • Plug and play
Alkaen 15,90 €

sis.alv

varastossa
Tuotenumero
14910-H

EI

TULLIA

100%

TYYTYVÄISYYSTAKUU

90 PÄIVÄN

VAIHTO-OIKEUS

Kirjoita oma mielipiteesi

Miten arvioisit tämän tuotteen?

Teknisk informasjon

HUOM! Vastus kuluttaa 50w ja lämpenee erittäin kovasti, joten älä sijoita sitä muovin tai muiden johtojen läheisyyteen. Muovi saattaa sulaa.

Lumen P&P Vastus

Täydellinen vastussetti plug and play -liittimellä

Tämä plug and play -vastus poistaa virheilmoitukset, joita autossa saattaa esiintyä LED-polttimoiden vaihdon yhteydessä. Vastus simuloi 50w polttimoa niin, että auto luulee, että kannassa on tavallinen polttimo. Näin auto hyväksyy LED-polttimon ja sinä saat siistit, valkoiset valot autoosi ilman ongelmia.

Plug and play

Vastus on rakennettu fiksusti niin, että yksinkertaisesti liität yhden johdon auton adapteriin ja toisen osan LED-polttimoon. Tämä setti poistaa virheilmoitukset suurimmasta osasta autoja. Valitse eri polttimoista oikealta. Tällä setillä on myös 1 vuoden takuu.

Mitä pakkaus sisältää?

Pakkaus sisältää 2 vastusta.

Lumen Systems logo

Lumen edustaa hyvää laatua ja erittäin suurta valotehoa hintaansa nähden. Lumen-tuotteen kanssa voit olla varma, että saat tuotteen, joka on apunasi kun sitä tarvitset - riippumatta siitä, oletko liikkeellä autolla, veneellä tai traktorilla. Lumen-valikoimasta löydät runsaasti jännittäviä ja valaisevia tuotteita kaikkiin mahdollisiin tarpeisiin.

Lumen tarjoaa jopa 5 vuoden takuun, katso takuuehdot.
Katso kaikki Lumenin tuotteet
LumenDaylight.fi – Arvostelut