Ladataan...

Rigid Q-sarjan levittävä suoja

  • Polykarbonaattisuoja
  • Useita värejä
  • Sopii Q ja Q2
Alkaen 45,90 €

sis.alv

varastossa
Trykk på kjøp for å velge produkt
Tuotenumero
R40036-H

EI

TULLIA

100%

TYYTYVÄISYYSTAKUU

90 PÄIVÄN

VAIHTO-OIKEUS

Kirjoita oma mielipiteesi

Miten arvioisit tämän tuotteen?

Teknisk informasjon

Kirkas

  • lyhtykotelon väri: Kirkas
  • Takuu: 5 vuotta
  • Käyttöalue : Lisävarusteet

Rigid Q-sarjan levittävä suoja

Snap-on-suoja levittävällä valokuviolla.

Tämä suoja on tehty muuttamaan mikä tahansa Rigidin Q-sarjan lisävalo työvaloksi. Suoja kiinnitetään ja irrotetaan halun ja tarpeen mukaan. Monet käyttävät tätä suojaa lisävaloissaan tehden siitä työvalon, kun tarve on levittää valoa laajalle. Näin voi helposti vaihdella eri valokuvioiden valillä itselle sopivalla tavalla.

Jykevää suojaa eri väreissä

Nämä suojat sopivat Rigidin Q- että Q2-valoille, myös meriversiolle. Suoja on valmistettu polykarbonaatista, joten se kestää kulutusta erittäin hyvin ja on jykevä. Snap-on-toiminnon ansiosta niiden irrotus ja kiinnitys on yksinkertaista. Voit valita eri väreistä; valkoinen ja musta on tehty valojen suojaamiseen tai piilotukseen, kun taas muut värit ovat läpinäkyviä, jolloin saadaan aikaan erilaisia efektejä. Myymme runsaasti oransseja suojia, joiden avulla valosta saadaan parempi sumuun, sateeseen ja lumelle.

Mitä pakkaus sisältää?

Pakkaus sisältää 1 Rigid Q-sarjan levittävä suoja.

Rigid logo

Rigid tarjoaa kaikista parhaat LED-valot. Se valmistaa LED-lamppuja, joiden tasolle kaikki pyrkivät pääsemään, sekä toimii alan edelläkävijänä luoden fantastisia ja erittäin jykeviä valoja. Valot valmistetaan Yhdysvalloissa ja ne ovat uskomattoman laadukkaita. Rigid-tuotteilla on 5 vuoden takuu niin yrityksille kuin yksityisille.

Katso kaikki Rigidin tuotteet
LumenDaylight.fi – Arvostelut