Ladataan...

Redtronic ohjausjärjestelmä

  • Edistynyt järjestelmä
  • Monia käyttökohteita
  • Nerokkaita toimintoja
Alkaen 659,56 € Regular Price 1 499 €

sis.alv

varastossa
Tuotenumero
53001-H

EI

TULLIA

100%

TYYTYVÄISYYSTAKUU

90 PÄIVÄN

VAIHTO-OIKEUS

Kirjoita oma mielipiteesi

Miten arvioisit tämän tuotteen?

Teknisk informasjon

Sireenin ja PA: n kanssa

  • Takuu: 2 vuotta
  • Hyväksyntä: R10
  • Hyväksytty: Radiohäiriö
  • Käyttöalue : Lisävarusteet
  • Jännite: 12 V

Redtronic ohjausjärjestelmä

Joustava ja käytännöllinen ohjausjärjestelmä

Redtronic S8000 eroaa monista muista järjestelmistä siinä, että se on jo valmiiksi ohjelmoitu. Muutoksia ja uusia liitettyjä laitteita ei tarvitse ohjelmoida uudelleen järjestelmään, vaan kaikki päivitykset hoituvat itsestään. Kun liität uuden moduulin, älykäs järjestelmä ymmärtää, mikä moduuli lisättiin ja mukauttaa asennuksen sen mukaisesti. Näin asennus on äärimmäisen yksinkertaista.

Kuinka monta tuotetta haluat?

Itse käsiohjaimessa on 8 katkaisijaa, jotka toimivat kaikkien Redtronic-apumoduulien kanssa, jotka haluat liittää. Ohjaimessa on myös pikaliitinjärjestelmä, joka toimii sireenien ja esiasennettujen vilkkukuvioiden kanssa sekä niiden moduulien kanssa, jotka haluat liittää tähän katkaisijaan. Paketin keskusyksikköön on asennettu valmiiksi tehokkaat releet, jotka kykenevät käsittelemään suuria kuormituksia, jolloin lisäjohdoille ei ole tarvetta.

Mitä pakkaus sisältää?

Pakkaus sisältää käsiohjaimen kahdeksalla kytkimellä, keskusyksikön, johdot sekä etiketit käsiohjaimeen.

Redtronic logo

Brittiläinen Redtronic on valmistanut huippuluokan varoitusvaloja vuodesta 1983 lähtien ja voi hyvällä syyllä tarjota 5 vuoden takuun. Koko tuotanto hoidetaan Englannissa. Tuotevalikoima huutaa laatua kauttaaltaan, ja painopiste on hyväksytyillä varoitusvalojärjestelmillä. Redtronicin tuotteita on saatavilla 42 maassa ympäri maailman, Lumen Daylight toimii Redtronicin jakelijana.

Katso kaikki Redtronicin tuotteet
LumenDaylight.fi – Arvostelut