Ladataan...

Redtronic varoitusvalo seinäripustuksella

  • Erittäin tehokas
  • Yksinkertainen asentaa
  • Tupakansytytinliitin

sis.alv

Ei varastossa
Tuotenumero
54050-H

EI

TULLIA

100%

TYYTYVÄISYYSTAKUU

90 PÄIVÄN

VAIHTO-OIKEUS

Kirjoita oma mielipiteesi

Miten arvioisit tämän tuotteen?

Teknisk informasjon

Redtronic varoitusvalo seinäripustuksella

LED-varoitusvalo seinäkiinnikkeellä

Kyseessä on erittäin kätevä tuote, joka on tarkoitettu asennettavaksi auton sisälle etu- tai takaikkunaan. Imukuppien ansiosta varoitusvalon asennus ikkunaruutuun käy helposti. Valossa on "suoja", joka vähentää varoitusvalon heijastumia ikkunasta niin, että ne eivät häiritse kuljettajaa. Valoon on asennettu valmiiksi liitäntä tupakansytyttimen pistokkeeseen katkaisijalla, joten valon asennus käy erittäin helposti ja sen on saman tien valmis käyttöön.

Mikä tekee tästä tuotteesta niin hyvän?

Tämän tuotteen hyvä puoli on se, että varoitusvaloa ei tarvitse asentaa auton ulkopuolelle. Valoa voi käyttää myös sellaisiin viranomaisajoneuvoihin, joissa asennus halutaan saada piiloon. Tarvittaessa varoitusvalon voi myös siirtää ajoneuvosta toiseen ja valo liitetään suoraan auton tupakansytyttimen pistokkeeseen. Valo on hyväksytty varoitusvaloksi ja on erittäin tehokas. Valolla on 5 vuoden takuu.

Mitä pakkaus sisältää?

Pakkaus sisältää 1 Redtronic Dash Mount -varoitusvalon kiinnikkeellä ja imukupeilla, sekä tupakansytytinliitännän katkaisijalla virtalähteeksi.

Redtronic logo

Brittiläinen Redtronic on valmistanut huippuluokan varoitusvaloja vuodesta 1983 lähtien ja voi hyvällä syyllä tarjota 5 vuoden takuun. Koko tuotanto hoidetaan Englannissa. Tuotevalikoima huutaa laatua kauttaaltaan, ja painopiste on hyväksytyillä varoitusvalojärjestelmillä. Redtronicin tuotteita on saatavilla 42 maassa ympäri maailman, Lumen Daylight toimii Redtronicin jakelijana.

Katso kaikki Redtronicin tuotteet

Suositellut Lisävarusteet

LumenDaylight.fi – Arvostelut