Valikko
  • Alkuperäinen Rigid
  • Laatutuote
  • Useita versioita
47,50

sis. alv

Availability: Varastossa

Tuotenumero: R40190-H

PÄIVITTÄISET

TOIMITUKSET

100 %

TYYTYVÄISYYSTAKUU

90 PÄIVÄN

VAIHTO-OIKEUS

Lisätiedot

Tekniset tiedot

Yksi liitin

Tätä käytetään 1 lisävalolle, SR-sarjan valot koossa 10"-50" ja E-sarjan valot koossa 10"-30". Sisältää yhden 40 A releen, sulakkeen, 1 deutsch-liittimen, katkaisijan sekä 16 AWG johdon.

Kaksi liitintä

Tämä sisältää kaksi deutsch-liitintä, minkä ansiosta voit helposti liittää kaksi valoa yhdellä ja samalla releellä. Sisältää yhden 40 A releen ja 16 AWG johdon, sulakkeen ja katkaisijan. Toimitetaan vakiona D2-valon kanssa, mutta voidaan käyttää myös monissa muissa versioissa.

Yksi liitin 40"-50"

Tämä on "tehoversio" ja tätä käytetään vain suurimpien valopaneelien kanssa. Tätä käytetään muun muassa E-sarjan 40"-50" valoissa ja RDS-sarjan 20"-30" valoissa. Sisältää yhden deutsch-liittimen, 14 AWG johdon, sulakkeen, katkaisijan ja releen.

Radiance

Erityisesti Radiance-sarjalle. Tämä relesarja sisältää kaksi katkaisijaa, jotka ovat Radiance-sarjan kaksoistoimintoa varten, jossa valon taustavalo voidaan sytyttää erikseen itse lisävalosta.

Radiance POD

Erityisesti Radiance POD-sarjalle. Tämä relesarja sisältää kaksi katkaisijaa, jotka ovat Radiance-sarjan kaksoistoimintoa varten, jossa valon taustavalo voidaan sytyttää erikseen itse lisävalosta. Tätä relesarjaa ei voi käyttää Radiance LED-lisävalopaneeleille, sillä rele ei tue valopaneelien suurempaa virtaa.

Arvostelut

ferdig koblet plug and play

enkelt og greit
Postet 28.9.2020 - Geir Eirik

Kirjoita oma mielipiteesi

You're reviewing: Rigid relesarja

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

Rangering
Kuvaus

Details

Rigid relesarja

Rigidin alkuperäinen relesarja, useita eri versioita.

Tarvitsetko täydellisen relesarjan Rigid-valoillesi? Tästä saat kaiken, mitä tarvitaan nopeaan ja yksinkertaiseen liitäntään. Rigidin relesarja toimitetaan vakiona useimpien Rigid-valojen mukana, mutta sarjaa voi käyttää myös muunmerkkisten valojen kanssa, joissa on deutsch-liitin. Sarjaa on saatavilla viittä eri versiota, joista voit valita oikealla olevasta pudotusvalikosta. Tiedätkö jo, minkä valitset? Katso lisää teknisiä tietoja lisätiedoista.

Mitä pakkaus sisältää?

Pakkaus sisältää 1 relesarjan katkaisijalla.

Rigid logo

Rigid tarjoaa kaikista parhaat LED-valot. Se valmistaa LED-lamppuja, joiden tasolle kaikki pyrkivät pääsemään, sekä toimii alan edelläkävijänä luoden fantastisia ja erittäin jykeviä valoja. Valot valmistetaan Yhdysvalloissa ja ne ovat uskomattoman laadukkaita. Rigid-tuotteilla on 5 vuoden takuu niin yrityksille kuin yksityisille.

Katso kaikki Rigidin tuotteet

Video

Close
999 kr gjenstår til gratis frakt