Ladataan...

Rigid Radiance PRO 40 LED-lisävalopaneeli

Rating:
100 % of 100
  • Taustavalaistus
  • 16 632 lumenia
  • Yhdistelmävalokuvio

sis.alv

Ei varastossa
Tuotenumero
R240003-H

EI

TULLIA

100%

TYYTYVÄISYYSTAKUU

90 PÄIVÄN

VAIHTO-OIKEUS

Kirjoita oma mielipiteesi

Miten arvioisit tämän tuotteen?

Teknisk informasjon

Rigid Radiance PRO 40 LED-lisävalopaneeli

LED-valopaneeli, jossa on uskoamttomat 16 632 lumenia!

Tämä on Radiance-sarjan toiseksi suurin valopaneeli. Siinä on tehoa huimaavat 16 632 lumenia ja uskomaton yli kilometrin kantama. Valokuvio tarjoaa myös hyvin leveyttä, joten tämä lisävalo omaa kaiken, mitä lisävalolta tarvitaan. Radiance-sarjassa on myös erivärisiä taustavaloja, mikä tekee tästä valosta erittäin ainutlaatuisen.

Mikä tekee tästä valosta niin hyvän?

Mahtava teho, täydellinen yhdistelmävalokuvio sekä taustavalaistus ovat kolme hyvä syytä ostaa tämä valo. Tästä saat mahtavan lisävalon elegantissa ulkomuodossa, joka näyttää hyvältä autossa. Kaikilla Rigidin valoilla on myös 5 vuoden takuu, ja valot ovat uskomattoman hyvälaatuisia.

Yhdistelmävalokuvio - täydellinen lisävalona

Valon kantama on mahtava, lähes kilometrin. Näin saat erittäin hyvän näkyvyyden pitkälle eteen, mutta valo levittää valoa myös pientareille. Tästä saat siis uskomattoman hyvän lisävalon siistillä yhdistelmävalokuviolla, joka sopii täydellisesti Suomen teille, missä ajo-olosuhteet vaihtelevat.

Mitä pakkaus sisältää?

Pakkaus sisältää 1 Rigid Radiance PRO 40 -valon, 2 sivukiinnikettä sekä johtosarjan katkaisijalla.

Rigid logo

Rigid tarjoaa kaikista parhaat LED-valot. Se valmistaa LED-lamppuja, joiden tasolle kaikki pyrkivät pääsemään, sekä toimii alan edelläkävijänä luoden fantastisia ja erittäin jykeviä valoja. Valot valmistetaan Yhdysvalloissa ja ne ovat uskomattoman laadukkaita. Rigid-tuotteilla on 5 vuoden takuu niin yrityksille kuin yksityisille.

Katso kaikki Rigidin tuotteet
LumenDaylight.fi – Arvostelut