Ladataan...

Rigid - Site Light LED

  • Jopa 19 200 lumenia
  • Jännite 9-240v
  • Kannettava valo

sis.alv

Ei varastossa
Tuotenumero
R73141-H

EI

TULLIA

100%

TYYTYVÄISYYSTAKUU

90 PÄIVÄN

VAIHTO-OIKEUS

Kirjoita oma mielipiteesi

Miten arvioisit tämän tuotteen?

Teknisk informasjon

Rigid - Site Light LED

Erittäin tehokas kannettava valo!

Tämä erittäin tehokas Rigidin Site Light -sarja on kannettava, mutta voidaan myös asentaa kiinteästi. Kyseessä on LED-työvalo, jossa on valittavissa kolme valokuviota ja jännitettä, 9v-240v. Site Light on mahtava yhdistelmä Rigidin legendaarista laatua ja mieletöntä tehoa, joka tekee valosta ainutlaatuisen joka suhteessa.

Mikä tekee tästä valosta niin hyvän?

Site Light -sarja on suunniteltu Rigidin Heavy Duty -sarjan pohjalta - näin se on yksi maailman jykevämpiä valoja, joka kestää käytännössä katsoen kaikkea, mitä sen eteen heitetään. Katso Rigidin esittelyvideo, ja jos video ei vielä sinua vakuuta, on valoilla myös 5 vuoden takuu. Rigid on amerikkalainen tuotemerkki ja kaikki valot valmistetaan käsityönä Yhdysvalloissa. Tämä on laatua, tämä on Rigid.

Erilaisia valokuvioita

Site Light omaa kolme eri valokuviota, joten saat juuri sellaista valoa, joka sopii parhaiten sinun käyttötarkoitukseesi. Valokuvio 80/40 tarjoaa maksimaalista leveyttä ja toimii täydellisesti työvalona. Flood-valokuvio on hieman kapeampi kuin 80/40, mutta heittää sen sijaan valoa pidemmälle, mikä voi olla suureksi avuksi. Lopuksi on vielä combo, joka tarjoaa täydellisen yhdistelmän pituutta ja leveyttä. Kyseessä on ainutlaatuinen työvalo, jolla on loputtomasti käyttökohteita.

Mitä pakkaus sisältää?

Pakkaus sisältää 1 Rigid Site light LED-työvalon ja 1 kiinnikkeen.

Rigid logo

Rigid tarjoaa kaikista parhaat LED-valot. Se valmistaa LED-lamppuja, joiden tasolle kaikki pyrkivät pääsemään, sekä toimii alan edelläkävijänä luoden fantastisia ja erittäin jykeviä valoja. Valot valmistetaan Yhdysvalloissa ja ne ovat uskomattoman laadukkaita. Rigid-tuotteilla on 5 vuoden takuu niin yrityksille kuin yksityisille.

Katso kaikki Rigidin tuotteet
LumenDaylight.fi – Arvostelut