Suojatangot ja karjaraudat

Autojen suojatangot ja karjaraudat ovat todella näyttäviä. Meiltä löydät hyväksyttyjä suojatankoja ja karjarautoja. Yksi suosituimmista on karjarauta Transporteriin, mutta varastossamme on useimpia malleja. Land Cruiser, Hiace ja Mercedes Vito -malleissa karjarauta on hyvä lisävaruste ja erinomainen lisävaloja ajatellen.
Suojatangot ja karjaraudat
Ladataan...

4 tuotetta

per sivu
Aseta nousevaan järjestykseen
 1. Metec kilven ja LED-valopaneelin putkikiinnike
  Metec kilven ja LED-valopaneelin putkikiinnike
  • För LED-ramper
  • Perfekt till Kofångare
  • Flyttar registreringsskylten
  95,90 €
   
 2. Metec valoteline
  Metec valoteline
  Rating:
  87%
  • Kiinnitä valot putkeen
  • Musta ja kromi
  • 6 vuoden takuu
  Alkaen 65,90 €
   
 3. Metec LED-valopaneelin putkikiinnike
  Metec LED-valopaneelin putkikiinnike
  • Perfekt till kofångare
  • Finare resultat
  • Unik fästelösning
  47,90 €
   
 4. Sensorin peite pysäköintutkan sensorille
  Sensorin peite pysäköintutkan sensorille
  Rating:
  100%
  • Används på parksensor
  • Tar bort pip från sensorn
  • Genial för kofångermontering
  25,90 €
   

4 tuotetta

per sivu
Aseta nousevaan järjestykseen

Suojatangot ja karjaraudat

Karjaraudat ja suojatangot

Autojen karjaraudat ovat ensisijaisesti ulkonäköelementti jykeviin autoihin. Ne tekevät ulkoasusta karskin ja niillä on monia hyviä puolia. Näitä ovat muun muassa

 • lisävalokiinnike. Hyvä paikka asentaa lisävalot karjarautaan
 • auton keulan suojaus
 • design- ja ulkonäköseikat


Hyväksytyt suojatangot ja karjaraudat 

Suojatangoilla on tiukat vaatimukset hyväksyntien suhteen ja kaikilla Suomessa asennettavilla karjaraudoilla on oltava ECE-hyväksyntä. Miksi? Olet varmasti nähnyt autojen EURO NCAP -törmäystestejä? Yksi täysien pisteiden kriteereistä NCAP-testissä on pehmeiden tienkäyttäjien suojaus. Eli jos ajaa ihmisen päälle, pitäisi ihmisen saada mahdollisimman pienet vauriot. Nykyajan autot on suunniteltu tarkasti juuri tämä ajatellen. Aiemmin autot olivat todellisia sotavaunuja ja keulastaan kivikovia. Katso vaikka Volvo 240:ä. Kunnon onnettomuudessa 240:stä menee usein vain yksi kulma ruttuun, kun taas nykyajan autot murskaantuvat täysin. Nämä tiukat vaatimukset koskevat myös suojatankoja ja karjarautoja. 


Suojatangot ja karjaraudat Transporter

VW Transporter on yksi suosituimmista hyötyajoneuvoista Suomessa. Ja syystä. Hyvin tilaa työkaluille ja muille tarvikkeille. Hyvä design ja ajomukavuus. Suojatanko tai karjarauta tekee autosta karskin ja siistin. Transporteriin ei myöskään ole kovin helppo asentaa kiinteitä lisävaloja ilman karjarautaa, joten jos tarvitset lisävalot Transporteriin, on suojatanko hyvä vaihtoehto.  Meiltä löytyy karjarautoja ja suojatankoja VW Transporetriin sekä mustana että kromisena täällä. 


Voiko pysäköintitutkan kanssa käyttää karjarautaa?

Kyllä, pysäköintitutkan kanssa voi olla karjarauta. Jos karjarauta on sensorin edessä ja aiheuttaa ongelmia, on sensori poistettava käytöstä laittamalla sensorin päälle vaahtomuovia. Tuolloin sensori sokeutuu ja loput järjestelmästä toimii edelleen hyvin. Valmiita peitelappuja sensoreille löydät täältä

 

Lisävalokiinnike karjarautaan ja valot karjarautaan

Jos etsit karjarautaa, pohdit kenties myös hyvien lisävalojen asentamista karjarautaan. Yksinkertaiset putkikiinnikkeet, jotka on tarkoitettu karjarautoihin, ratkaisevat ongelman. Sinun tarvitsee tietää karjaraudan putken halkaisija ja tilata samalla halkaisijalla olevat putkikiinnikkeet karjarautaasi. Kun lisävalojen kiinnikkeet asennetaan karjarautaan, ne kiinnitetään putken ympärille ja leveys sekä kulma säädetään ennen ruuvien kiristämistä. Samoja putkikiinnikkeitä voi käyttää LED-valopaneelin asentamiseen karjarautaan. Meillä on runsaasti kuvia hienoista asennuksista, joten ota meihin yhteyttä, jos tarvitset lisäinspiraatiota. 

 

Karjarautoja koskevat säädökset

Karjarauta ECE-tyyppihyväksytään jokaiselle autolle ja rauta on asennettava valmistajan ohjeiden mukaan. Tämä on tärkeää jalankulkijoiden suojelemisen kannalta. 

Musta vai krominen karjarauta ja suojatanko?

Meiltä löytyy sekä mustia että kromisia karjarautoja. Mustat suojatangot ovat suhteellisen uusi trendi, joka on vallinnut vasta muutaman vuoden. Musta tanko tekee tyylistä entistä karskimman ja voi olla aika hyvännäköinen oikeanlaisessa autossa. Mustaan karjarautaan suosittelemme mustia Midnight-lisävaloja tai LED-valopaneelia, jonka sisäosa on musta

Krominen karjarauta antaa enemmän vapauksia ja voit asentaa harmaat, mustat tai kiiltävät valot. Kromi antaa perinteisen ulkoasun ja on myydyin malli. Muista valita karjaraudan väriin sopivat oikeat putkikiinnikkeet. Mustat kiinnikkeet mustaan karjarautaan. 

Karjaraudat ja suojatangot moniin eri malleihin

Karjarauta Land Cruiser, suojatanko Amarok ja karjarauta Toyota Hiace ovat kolme erittäin suosittua mallia, kun asennetaan karjarautoja ja suojatankoja. Mustat ja kromiset karjaraudat näihin löydät karjarautojen kategoriasta. Onko etsinnässä karjarauta Toyotaan? Suojatanko Land Cruiseriin? Löydät tarvitsemasi tältä sivulta. 

LumenDaylight.fi – Arvostelut