Ladataan...

Lazer yleismallinen kattokiinnike

  • Kattokiinnitykseen
  • LED-valopaneeleille
  • Kätevä asennus
Alkaen 65,90 €

sis.alv

varastossa
Trykk på kjøp for å velge produkt
Tuotenumero
LZTAKBRUNI-H

EI

TULLIA

100%

TYYTYVÄISYYSTAKUU

90 PÄIVÄN

VAIHTO-OIKEUS

Kirjoita oma mielipiteesi

Miten arvioisit tämän tuotteen?

Teknisk informasjon

Lazer yleismallinen kattokiinnike

Yleismalliset kiinnikkeet LED-valopaneelien asennukseen katolle

Haluatko asentaa LED-valopaneelin katolle, mutta et tiedä miten? Tällöin nämä kattokiinnikkeet ovat täydellinen ratkaisu. Ne on räätälöity LED-valopaneelien kattokiinnitystä varten, jolloin saadaan aikaan ainutlaatuinen ja mielettömän hyvännäköinen ratkaisu. Kiinnikkeitä voi käyttää kaikkien LED-valopaneelien kanssa ja kaikissa ajoneuvoissa, joten saat juuri sen, mitä haluat!

Kätevä asennus

Nämä kiinnikkeet on räätälöity tarjoamaan täydellisen kattokiinnityksen LED-valopaneelille. Useimpiin autoihin ne sopivat parhaiten 100-140 cm leveälle LED-valopaneelille, mutta huomaa, että autolla on suuri vaikutus siihen, mikä valopaneeli sopii parhaiten. On tärkeää ottaa autosta mitat, jotta näet, mikä valopaneeli sopii autoosi. Näet kaikki kokotaulukot ja asennusohjeet lisätietovälilehdeltä yllä. Kiinnikkeet ovat jauhemaalattua ruostumatonta terästä, jolla on pitkä elinikä, ja kiinnikkeissä on varkaudelta suojatut ruuvit.

Kiinnikkeiden valinta

Kiinnikkeitä on tarjolla sekä kattokaiteilla varustettuihin autoihin, että autoihin ilman kattokaiteita. Sinun on valittava autosi kannalta sopiva vaihtoehto. Tämän valinnan jälkeen sinun on mitattava kiinnikeiden asennuskohtien välinen leveys ja tarkistettava, että se sopii yhteen valitun valopaneelin kanssa. Lopuksi sinun pitää valita kattokiinnikkeet korkeuden perusteella. Tätä varten sinun on mitattava auton korkein kohta, jotta näet, paljonko tilaa valopaneelin ja katon väliin jää. Kiinnikkeitä on saatavilla useita eri korkeuksia, joten löydät juuri autoosi ja haluamaasi valopaneeliin sopivan version. Voit mieluusti ottaa meihin yhteyttä ja autamme sinua kiinnikkeiden ja valopaneelin valinnassa autoasi varten.

Mitä pakkaus sisältää?

Pakkaus sisältää 2 kpl kattokiinnikkeitä sekä asianmukaiset tarvikkeet asennusta varten.

Lazer Lamps logo

Lumen Daylight on Lazer-jakelija ja meiltä löydät kaikki kyseisen tuotemerkin tuotteet. Lazer-tuotteet valmistetaan Iso-Britanniassa ja ne tunnetaan hyväksyttyjen, e-merkittyjen ja referenssiluvun omaavien LED-valojen tuotannosta, jotka valaisevat kauas. Tunnet varmasti Lazerin moottoriurheilun yhteydestä, jossa näkyy kyseisen valmistajan upeita valopanssareita ja valtavia umpioita. LED-valot antavat erittäin hyvän ja yhtenäisen valokuvion, joka tarjoaa sekä hyvän kantaman että leveitä "hotspot"-kohtia - ja erittäin mukavan värilämpötilan. Kaikilla tuotteilla on 5 vuoden takuu.

Katso kaikki Lazerin tuotteet

OSTETAAN USEIN YHDESSÄ TÄMÄN TUOTTEEN KANSSA

LumenDaylight.fi – Arvostelut