Ladataan...

Lazer asennuskiinnike

Rating:
100 % of 100
  • Sivukiinnikkeet asennukseen
  • Matalan profiilin asennus
  • Mattamusta väri
Tarjoushinta 24,56 € Normaalihinta 28,90 €

sis.alv

10+ varastossa
Tuotenumero
LZ1118K

EI

TULLIA

100%

TYYTYVÄISYYSTAKUU

90 PÄIVÄN

VAIHTO-OIKEUS

Kirjoita oma mielipiteesi

Miten arvioisit tämän tuotteen?

Teknisk informasjon

  • Takuu: 5 vuotta
  • Käyttöalue : Lisävarusteet

Lazer asennuskiinnike

Sivukiinnikkeet matalan profiilin asennukseen.

Nämä kiinnikkeet sopivat täydellisesti silloin, kun asennuksesta halutaan hienovaraisempi, tai lisävalo tarvitsee kiinnittää sivuilta. Useimmat Lazer-lisävalot toimitetaan vakiona joustavilla kiinnikkeillä valon alaosassa. Sivukiinnikkeillä valo voidaan kiinnittää takaa, vaakasuoraan seinälle tai muulla tapaa hienovaraisesti. Sivukiinnikkeet tarjoavat siis runsaasti lisää asennusmahdollisuuksia Lazer-lisävaloille. Nämä sopivat erinomaisesti asennukseen ahtaisiin tiloihin tai maskiin.

Mitä pakkaus sisältää?

Pakkaus sisältää 2 kpl jauhemaalattuja mustia alumiinikiinnikkeitä. Toimitukseen kuuluu myös ruostumattomasta teräksestä tehdyt ruuvit, mutterit, aluslevyt ja pultit kiinnikkeiden kiinnittämiseksi Lazer-valoon.

Lazer Lamps logo

Lumen Daylight on Lazer-jakelija ja meiltä löydät kaikki kyseisen tuotemerkin tuotteet. Lazer-tuotteet valmistetaan Iso-Britanniassa ja ne tunnetaan hyväksyttyjen, e-merkittyjen ja referenssiluvun omaavien LED-valojen tuotannosta, jotka valaisevat kauas. Tunnet varmasti Lazerin moottoriurheilun yhteydestä, jossa näkyy kyseisen valmistajan upeita valopanssareita ja valtavia umpioita. LED-valot antavat erittäin hyvän ja yhtenäisen valokuvion, joka tarjoaa sekä hyvän kantaman että leveitä "hotspot"-kohtia - ja erittäin mukavan värilämpötilan. Kaikilla tuotteilla on 5 vuoden takuu.

Katso kaikki Lazerin tuotteet

Suositellut Lisävarusteet

LumenDaylight.fi – Arvostelut