Ladataan...

Truck-Lite LED rotorblitz

  • Laadukas
  • Hintansa arvoinen varoitusvalo
  • Hyväksytty

sis.alv

Ei varastossa
Tuotenumero
TL-SS10013-H

EI

TULLIA

100%

TYYTYVÄISYYSTAKUU

90 PÄIVÄN

VAIHTO-OIKEUS

Kirjoita oma mielipiteesi

Miten arvioisit tämän tuotteen?

Teknisk informasjon

Truck-Lite LED rotorblitz

Kompakti LED-majakka.

Kyseessä on hintansa arvoinen ja joustava majakka. Se on hyväksytty tiekäyttöön Ruotsissa ja on erittäin laadukas. Valoa saa kolmena eri versiona, joissa on valittavana yhteensä kuusi erilaista ohjelmaa.

Mikä tekee tästä majakasta niin hyvän?

Tämän varoitusvalon kaikista paras ominaisuus on sen uskomattoman hyvä laatu, sekä se, kuinka jykevä se on. Valossa on kirkas ja tilava suojakupu ja oranssi valo, joka levittyy 160 astetta. Voit myös valita erilaisista asennusvaihtoehdoista. Ruuvikiinnike on kiinteää asennusta varten, seinäkiinnike asennukseen korkealle, kun taas magneettikiinnike sopii täydellisesti väliaikaiseen asennukseen, kuten auton katolle. Magneetin avulla vältyt ruuvinrei'iltä katossa, ja valo on helppo asentaa paikalleen ja irrottaa. Magneettien on testattu pitävän jopa 80 km/h vauhdissa ja valo toimitetaan 12v tupakansytyttimen liittimellä.

Mitä pakkaus sisältää?

Pakkaus sisältää 1 majakan tarvittavilla varusteilla.

Truck Lite

Truck Lite er et av verdens største selskaper innen automotiv belysning. I tillegg til å være sitt eget brand med enorme OEM fabrikker i europa, så eier de også en rekke andre kjente aktører innen belysning i verden. Som for eksempel Rigid, Ecco og Code3. Truck Lite produktene er i seg selv kjent for å være god OEM kvalitet.

Se alt fra TruckLite
LumenDaylight.fi – Arvostelut