Ladataan...

90 päivän vaihto-oikeus!

Tarjoamme tuotteille kokonaisen 90 päivän vaihto-oikeuden! Jos olet ostanut väärän tuotteen tai haluat vaihtaa tuotteen toiseen, autamme sinua mielellämme. Otathan meihin yhteyttä niin lähetämme sinulle linkin, jossa on lähes valmiiksi täytetty palautuslomake. Jos haluat peruuttaa ostoksesi ja 20 päivän peruutusaika ei ole vielä kulunut, voit lukea lisää asiasta tältä sivulta.

VAIHTOKRITEERIT:

  1. Tuote palautetaan uudessa ja vaurioitumattomassa kunnossa sekä rikkomattomassa pakkauksessa.
  2. Tuotetta ei ole valmistettu varta vasten sinulle.

VAIHDOSSA ON VALITTAVISSA KAKSI ERI TAPAA:

1 Osta uusi tuote tänään, palauta väärä tuote ja saat rahat takaisin palautetuista tuotteista (nopein tapa, tuotteet lähetetään postilla tänään tai huomenna).

Jos valitset tämän palautustavan, voit jo tilata uudet tuotteet verkkokaupasta aivan tavallisena tilauksena. Sitten voit lähettää tuotteet takaisin meille. Kun olemme vastaanottaneet palautuksen, käy palautus läpi hyväksyntäprosessin, ja kun palautus on hyväksytty, maksamme summan takaisin sille tilille, jonka ilmoitit palautuslomakkeeseen. Tämä kestää yleensä 1-2 viikkoa siitä laskien, kun olet lähettänyt palautuksen.

2 Palauta tuote ja saat vastaavan arvoisen alennuskoodin, jonka voit käyttää verkkokauppaamme milloin tahansa.

Palauta tuotteet meille, ja kun palautus on vastaanotettu, käy se läpi hyväksyntäprosessin. Kun olemme hyväksyneet palautuksen, saat automaattisesti sähköpostilla alennuskoodin, jonka voit käyttää verkkokaupassa. Alennuskoodi vastaa palautettavan tuotteen arvoa ja voit hankkia sillä uudet tuotteet, joihin haluat vaihtaa. Alennuskoodi käytetään kassalla ja se vähentää koodin arvoisen summan. Lue alennuskoodin sisältävän sähköpostin ohjeet.

*90 päivän vaihto-oikeus eroaa peruutusoikeudesta siinä, että saat aina vaihdossa tuotteen, et rahoja takaisin.

Ota meihin yhteyttä nyt saadaksesi täytetyn lomakkeen!

LumenDaylight.fi – Arvostelut