Lumen Helios CS20 – täydellinen lisävalo Teslaasi!

Lisävalojen siisti asennus

Lumen Helios CS20 på Tesla model SHyvät valot ovat erittäin tärkeät pimeillä teillä, mutta myös design ja ulkonäkö merkitsevät monelle. Tässä olemme asentaneet Lumen Helios CS20 LED-valopaneelin Tesla Model S -autoon. Tämä kaareva LED-paneeli on muotoiltu mukailemaan auton keulaa ja mahdollistamaan hienovaraisen ja elegantin asennuksen. CS20 on kuin tehty Teslaan ja sopii täydellisesti rekisterikilven alle mukaillen Teslan kaarevuutta. Tässä on asennus, jota suosittelemme Teslan lisävaloksi. Kyseessä on kapea ja siisti LED-valopaneeli, jossa on tehoa uskomattoman 10 548 lumenia ja lähes 800 metrin kantama. Fantastista, eikö? Valo on tehty kestämään kovimpiakin olosuhteita ja sen valokuvio soveltuu kaikenlaisiin ajo-olosuhteisiin – riippumatta siitä, ajetaanko taajamassa, mutkaisilla pikkuteillä, riistaeläimiä vilisevillä metsäosuuksilla vai tuntureilla.

LED-valopaneeli täydellisellä valokuviolla

Lumen Helios CS20 omaa oikeastaan spot-valokuvion, joka valaisee eteenpäin, mutta koska valo on kaareva, antaa se valoa myös pientareilla samalla, kun se tarjoaa mahtavan kantaman. Tämä valo on suunniteltu pohjoismaiden olosuhteisiin ja tulee yksinkertaisesti tarjoamaan sinulle juuri sitä, mitä tarvitset – ja silloin kun sitä tarvitset. Jos haluat kuvissa näkemäsi asennuksen, voit käyttää valon mukana toimitettavia kiinnikkeitä. Ne asennetaan sisäänpäin, aivan kuten tuotekuvissa. Sinun on myös ostettava matalaprofiiliset pultit, jos haluat asentaa valon tällä tavalla.

Lisävarusteet lisävaloille

Lumen Helios CS20 på Tesla model S

LED-valopaneeli voidaan myös yksinkertaisesti asentaa Lumenin kolmen valon kilpitelineeseen, jos et halua upottaa valoa. Valon kytkentään tarvitset Lumen Deutsch-relesarjan, joka toimii plug & play -periaatteella. Löydät tämän kaiken verkkokaupastamme. Tarjoamme myös valmiin lisävalopaketin, joka pitää sisällään Lumen Helios CS20 -valon, kilpitelineen ja relesarjan. Suosittelemme myös, että käytät CanM8-moduulia tai Modernumin moduulia, jotta löydät ohjausvirtasignaalin helpommin, mikäli autossasi on xenon- tai LED-valot kaukovaloina. Löydät kaiken tarvitsemasi verkkokaupastamme. Sen ei tarvitse olla vaikeaa! 

 

LumenDaylight.fi – Arvostelut