Ladataan...

Lumen polttimoadapteri VW / Opel

  • Suunniteltu xenon-polttimoille
  • Helpottaa xenonien asennusta
  • Vakio istuvuus
11,90 €

sis.alv

20+ varastossa
Tuotenumero
14913

EI

TULLIA

100%

TYYTYVÄISYYSTAKUU

90 PÄIVÄN

VAIHTO-OIKEUS

Kirjoita oma mielipiteesi

Miten arvioisit tämän tuotteen?

Teknisk informasjon

  • Takuu: 1 vuosi
  • Käyttöalue : Lisävarusteet
  • Automerkki: Volkswagen

Asennusvinkki: jos adapterin vääntäminen paikoilleen koloon on vaikeaa, ota rautasaha ja hio polttimon ja adapterin muovista millimetri pois. Tippa pikaliimaa pitää polttimon paikoillaan asennuksen aikana.

Lumen polttimoadapteri VW / Opel

Adapteri, sopii suoraan vakio-osan tilalle

Nämä polttimoadapterit korvaavat alkuperäiset adapterit xenonien asennuksen yhteydessä. Tämä helpottaa xenon-polttimoiden asennusta ja sinun ei tarvitse muokata vakioadaptereita polttimoiden asentamiseksi.

Mihin autoihin nämä sopivat?

Kyseessä on erikoisvalmisteinen adapteri, joka sopii muun muassa VW Touraniin ja Golf 5:seen. Sopii myös muihin autoihin, kuten tiettyihin Opel- ja Ford-malleihin. Suosittelemme, että vertaat kuvaa alkuperäisiin adaptereihin ennen tilaamista tarkistaaksesi, oletko löytänyt oikean osan, joka sopii autoosi. Jos olet epävarma, voit aina lähettää meille kuvan, niin autamme sinua löytämään oikean osan.

Mitä pakkaus sisältää?

Pakkaus sisältää 2 kpl adaptereita.

Lumen Systems logo

Lumen edustaa hyvää laatua ja erittäin suurta valotehoa hintaansa nähden. Lumen-tuotteen kanssa voit olla varma, että saat tuotteen, joka on apunasi kun sitä tarvitset - riippumatta siitä, oletko liikkeellä autolla, veneellä tai traktorilla. Lumen-valikoimasta löydät runsaasti jännittäviä ja valaisevia tuotteita kaikkiin mahdollisiin tarpeisiin.

Lumen tarjoaa jopa 5 vuoden takuun, katso takuuehdot.
Katso kaikki Lumenin tuotteet

OSTETAAN USEIN YHDESSÄ TÄMÄN TUOTTEEN KANSSA

LumenDaylight.fi – Arvostelut