Ladataan...

Lumen Wire-fix

  • HB4 liitin
  • Plug and play
  • Poistaa virheilmoitukset Lumen xenon-sarjoista
15,90 €

sis.alv

20+ varastossa
Tuotenumero
14514

EI

TULLIA

100%

TYYTYVÄISYYSTAKUU

90 PÄIVÄN

VAIHTO-OIKEUS

Kirjoita oma mielipiteesi

Miten arvioisit tämän tuotteen?

Teknisk informasjon

  • Takuu: 1 vuosi
  • Käyttöalue : Lisävarusteet
  • Jännite: 12 V

HUOM! Ole tarkkana oikean asennuksen kanssa, sillä jos plus ja miinus päätyvät väärille paikoille, voivat ne pamahtaa tai kuumentua liikaa ja hajota. Wire-Fixin punainen kaapeli ON LIITETTÄVÄ autossa positiiviseen (+). Kaapelien oikea asennus on asiakkaan omalla vastuulla, me emme ole vastuussa asiasta. Mittaa auton sähkövirta, jos olet epävarma.

Lumen Wire-fix

Poistaa virheilmoitukset tai muut xenoneihin liittyvät ongelmat

Tästä kaapelipätkästä löytyy kondensaattori ja pieni vastus. Tämä poistaa yksinkertaisesti asennusongelmat, joita joissakin vuosimallin 2002 ja uudemmissa autoissa esiintyy. Voit poistaa esimerkiksi hajonneen polttimon varoituksen, värinän syttyessä, helpottaa radion kohinaa sekä auttaa monissa muissa ongelmissa, jotka liittyvät xenonien asentamiseen autoon. Takaamme tämän ainoastaan omien xenon-sarjojemme kohdalla. Lähetetään ilmaiseksi Lumen ProSystem-huippumalleihin tarpeen vaatiessa.

Mitä pakkaus sisältää?

Pakkaus sisältää 2 kpl Wire-fixejä.

Lumen Systems logo

Lumen edustaa hyvää laatua ja erittäin suurta valotehoa hintaansa nähden. Lumen-tuotteen kanssa voit olla varma, että saat tuotteen, joka on apunasi kun sitä tarvitset - riippumatta siitä, oletko liikkeellä autolla, veneellä tai traktorilla. Lumen-valikoimasta löydät runsaasti jännittäviä ja valaisevia tuotteita kaikkiin mahdollisiin tarpeisiin.

Lumen tarjoaa jopa 5 vuoden takuun, katso takuuehdot.
Katso kaikki Lumenin tuotteet
LumenDaylight.fi – Arvostelut