Valikko

Lumen Xenon-sarja moottoripyöriin

  • Täydellinen moottoripyöriin ja mönkijöihin
  • Sopii kaikkiin ajoneuvoihin
  • 3-4 kertaa enemmän valoa
56

sis. alv

Availability: Varastossa

help
6000k on kylmänvalkoinen ja suositeltu vaihtoehto. 4300k on myös hyvä, mutta valon sävy on hieman lämpimämpi. Lue lisää kelvin-oppaastamme.
help
Autossasi käytettävän polttimon tyyppi. Tämän voit tarkistaa tuoteselaimestamme tai autosi käyttöoppaasta.
help
35w antaa vähintään kolme kertaa tehokkaampaa valoa ja suositellaan lähivaloiksi. 55w on neljä kertaa tehokkaampi ja suositellaan kaukovaloiksi.
Tuotenumero: 12200-H

PÄIVITTÄISET

TOIMITUKSET

100 %

TYYTYVÄISYYSTAKUU

90 PÄIVÄN

VAIHTO-OIKEUS

Lisätiedot

Tekniset tiedot

Mikä minun pitää valita?

Kelvin

Lyhyesti selitettynä - valon väri. Suosituin on 6000k, joka on puhdas valkoinen. Lue lisää kelvinistä: Kelvin-opas

Jännite

Tästä valitaan ajoneuvon käyttämä jännite, jännitteellä on merkitystä vain ballastin kannalta. Henkilöautoissa on tavallisesti 12v, kun taas traktorit ja kuorma-autot käyttävät normaalista 24v.

Wattiteho

Xenon-sarjan wattiteho määrittää sen, kuinka paljon tehoa xenon-polttimoista saadaan ja kuinka paljon valoa saat. 35w on niin sanottu vakioteho, kaikissa autoissa, joissa xenon-järjestelmä on vakiona, on 35w teho. Suosittelemme tätä vahvuutta lähi- ja sumuvaloille. 55w sen sijaan on toinen vaihto, joka antaa hieman enemmän valotehoa, laskennallisesti yleensä 20 % enemmän valoa kuin 35w. Suosittelemme 55w LED-lisävalopaneeleille maksimaalisen tehon saavuttamiseksi.

Takuu

Kaikkien xenonien odotettu käyttöikä on noin 2 500 tuntia. Siksi saat 1 vuoden takuun, kun ostat xenon-tuotteet meiltä. On myös mahdollista ostaa vuoden lisätakuu täältä: 2 vuoden pidennetty takuu

Adapteri jälkiasenteisille xenoneille

Joissakin autoissa käytetään halogeenipolttimoiden kiinnitykseen adaptereita, yleensä teräsklipsejä tai muoviadaptereita, joihin polttimo kiinnitetään ajovaloon asennusta varten. Alkuperäiset adapterit on tehty halogeenipolttimoille, minkä vuoksi ne eivät yleensä sovi xenon-polttimoille. Siksi olemme suunnitelleet omat adapterimme, jotka korvaavat alkuperäiset, mutta ovat xenon-sarjojemme xenon-polttimoille muokattuja. Xenon-polttimoiden adapterivalikoiman löydät täältä: xenon-polttimoiden adapterit

Arvostelut

Bra

Godt lys, men får lav karakter for mangel ved/på produktet.
Det mangler plugg for tilkobling til original kontakt(pinnene var på ledningene men plugg manglet). Kan ikke se at dette står i produktbeskrivelsen
Postet 26.12.2020 - Inge Karlsen

Xenon-settet ga nytt liv i gamle lykter

Super lysforbedring ved kjøring i kveldsmørket.
Postet 29.9.2020 - John

Kraftig forbedring

Erstattet orginale halogenpæren i fjernlys med dette settet. Kraftig forbedring, og meget bra lys.
Anbefales!
Postet 23.9.2020 - Tor Egil

Xenonsatsen anbefales

Konverteringen fra H4 til xenon er det en fantastisk oppgradering. At det blir 3-4 ganger mer lys kan uten tvil bekreftes. Pæren er designet meget bra slik at lysbildet blir riktig.
Det vises ingen feilvarsler i instrumentpanelet da tykk ballast ble valgt.
Oppgraderingen anbefales sterkt.
Postet 14.9.2020 - Geir-Ole

Bra

Godt produkt
Postet 20.7.2020 - Rune

Fornøyd

Rask levering og godt produkt
Postet 19.7.2020 - Rune

Natt blir til dag

Helt ekstrem forskjell fra originale halogen pærer på min Yamaha XJR 1300 SP. Natte turer er en lek.
Postet 30.6.2020 - Knut

Kirjoita oma mielipiteesi

You're reviewing: Lumen Xenon-sarja moottoripyöriin

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

Rangering
Kuvaus

Details

Lumen Xenon-sarja moottoripyörille

Täydellinen sarja moottoripyörille, mönkijöille ja moottorikelkoille.

Näet paremmin ja tulet paremmin nähdyksi, kun moottoripyörässäsi on xenonit. Moottoripyörän valojen päivityksellä xenoneiksi on monia etuja. Tärkein on, että pyörä näkyy paremmin liikenteessä ja kuljettajan näkyvyys paranee. Tämän sarjan avulla saat vähintään 3 kertaa enemmän valoa kuin alkuperäisillä halogeenipolttimoilla. Tässä on todellakin hyvä päivitys!

Canbus-järjestelmä

Xenon-polttimossa ei ole hehkulankaa niin kuin halogeenissa, minkä ansiosta valokuvio on vakaampi ja käyttöikä selvästi pidempi. Joissakin uudemmissa moottoripyörissä, kuten BMW-malleissa, on pyörien polttimoina halogeenipolttimot. Siksi tarjoamme kahta erilaista sarjaa, jotta voit olla varautunut kaikkeen. Ohut ballasti on vakioversio, mikä on hieman helpompi asentaa, mutta ei tue canbus-järjestelmää. Paksu ballasti on täysin digitaalinen ballasti, jolla vältetään virheilmoitukset ja joka tukee canbus-järjestelmää. Jos valitset paksun ballastin, takaamme, että et saa yhtäkään virheilmoitusta.

Mitä pakkaus sisältää?

Pakkaus sisältää 1 xenon-polttimon, 1 ballastin ja ruotsinkielisen käyttöohjeen.

Lumen Systems logo

Lumen edustaa hyvää laatua ja erittäin suurta valotehoa hintaansa nähden. Lumen-tuotteen kanssa voit olla varma, että saat tuotteen, joka on apunasi kun sitä tarvitset - riippumatta siitä, oletko liikkeellä autolla, veneellä tai traktorilla. Lumen-valikoimasta löydät runsaasti jännittäviä ja valaisevia tuotteita kaikkiin mahdollisiin tarpeisiin.

Lumen tarjoaa jopa 5 vuoden takuun, katso takuuehdot.
Katso kaikki Lumenin tuotteet

Kelvin-opas

Valot pois päältä

3000 K

4300 K

6000 K

8000 K

10000 K

Hieno auto, mutta valot puuttuvat. Paina kuvan yllä olevia painikkeita kokeillaksesi auton valoja.

Video

Close
999 kr gjenstår til gratis frakt