Ladataan...

Lumen Xenon-sarja moottoripyöriin

Rating:
94 % of 100
  • Täydellinen moottoripyöriin ja mönkijöihin
  • Sopii kaikkiin ajoneuvoihin
  • 3-4 kertaa enemmän valoa
Alkaen 65,90 €

sis.alv

varastossa
Autossasi käytettävän polttimon tyyppi. Tämän voit tarkistaa tuoteselaimestamme tai autosi käyttöoppaasta.
Trykk på kjøp for å velge produkt
Tuotenumero
12200-H

EI

TULLIA

100%

TYYTYVÄISYYSTAKUU

90 PÄIVÄN

VAIHTO-OIKEUS

Kirjoita oma mielipiteesi

Miten arvioisit tämän tuotteen?

Teknisk informasjon

Ylimääräistä hyödyllistä tietoa

Mikä minun pitää valita?

Kelvin

Lyhyesti selitettynä - valon väri. Suosituin on 6000k, joka on puhdas valkoinen. Lue lisää kelvinistä: Kelvin-opas

Jännite

Tästä valitaan ajoneuvon käyttämä jännite, jännitteellä on merkitystä vain ballastin kannalta. Henkilöautoissa on tavallisesti 12v, kun taas traktorit ja kuorma-autot käyttävät normaalista 24v.

Wattiteho

Xenon-sarjan wattiteho määrittää sen, kuinka paljon tehoa xenon-polttimoista saadaan ja kuinka paljon valoa saat. 35w on niin sanottu vakioteho, kaikissa autoissa, joissa xenon-järjestelmä on vakiona, on 35w teho. Suosittelemme tätä vahvuutta lähi- ja sumuvaloille. 55w sen sijaan on toinen vaihto, joka antaa hieman enemmän valotehoa, laskennallisesti yleensä 20 % enemmän valoa kuin 35w. Suosittelemme 55w LED-lisävalopaneeleille maksimaalisen tehon saavuttamiseksi.

Takuu

Kaikkien xenonien odotettu käyttöikä on noin 2 500 tuntia. Siksi saat 1 vuoden takuun, kun ostat xenon-tuotteet meiltä.

Adapteri jälkiasenteisille xenoneille

Joissakin autoissa käytetään halogeenipolttimoiden kiinnitykseen adaptereita, yleensä teräsklipsejä tai muoviadaptereita, joihin polttimo kiinnitetään ajovaloon asennusta varten. Alkuperäiset adapterit on tehty halogeenipolttimoille, minkä vuoksi ne eivät yleensä sovi xenon-polttimoille. Siksi olemme suunnitelleet omat adapterimme, jotka korvaavat alkuperäiset, mutta ovat xenon-sarjojemme xenon-polttimoille muokattuja. Xenon-polttimoiden adapterivalikoiman löydät täältä: xenon-polttimoiden adapterit

Lumen Xenon-sarja moottoripyöriin

Täydellinen sarja moottoripyörille, mönkijöille ja moottorikelkoille.

Näet paremmin ja tulet paremmin nähdyksi, kun moottoripyörässäsi on xenonit. Moottoripyörän valojen päivityksellä xenoneiksi on monia etuja. Tärkein on, että pyörä näkyy paremmin liikenteessä ja kuljettajan näkyvyys paranee. Tämän sarjan avulla saat vähintään 3 kertaa enemmän valoa kuin alkuperäisillä halogeenipolttimoilla. Tässä on todellakin hyvä päivitys!

Canbus-järjestelmä

Xenon-polttimossa ei ole hehkulankaa niin kuin halogeenissa, minkä ansiosta valokuvio on vakaampi ja käyttöikä selvästi pidempi. Joissakin uudemmissa moottoripyörissä, kuten BMW-malleissa, on pyörien polttimoina halogeenipolttimot. Siksi tarjoamme kahta erilaista sarjaa, jotta voit olla varautunut kaikkeen. Ohut ballasti on vakioversio, mikä on hieman helpompi asentaa, mutta ei tue canbus-järjestelmää. Paksu ballasti on täysin digitaalinen ballasti, jolla vältetään virheilmoitukset ja joka tukee canbus-järjestelmää. Jos valitset paksun ballastin, takaamme, että et saa yhtäkään virheilmoitusta.

Mitä pakkaus sisältää?

Pakkaus sisältää 1 xenon-polttimon, 1 ballastin ja ruotsinkielisen käyttöohjeen.

Lumen Systems logo

Lumen edustaa hyvää laatua ja erittäin suurta valotehoa hintaansa nähden. Lumen-tuotteen kanssa voit olla varma, että saat tuotteen, joka on apunasi kun sitä tarvitset - riippumatta siitä, oletko liikkeellä autolla, veneellä tai traktorilla. Lumen-valikoimasta löydät runsaasti jännittäviä ja valaisevia tuotteita kaikkiin mahdollisiin tarpeisiin.

Lumen tarjoaa jopa 5 vuoden takuun, katso takuuehdot.
Katso kaikki Lumenin tuotteet

Kelvinguide

Lys av

3000 K

4300 K

6000 K

8000 K

10000 K

Fin bil, men her mangler det noen lys. Trykk på menyen over for å prøve de forskjellige kelvin-fargene på bilen og se forskjellen.

LumenDaylight.fi – Arvostelut